"Наречена" Осадча показала архівні світлини з весілля

"Наречена" Осадча показала архівні світлини з весілля Пресреліз

"Наречена" Осадча показала архівні світлини з весілля

Осадча показала фото зі свого весілля / Фото: Караван историй

Зірка пригадала подробиці знайомства із колишнім чоловіком.

Телеведуча Катерина Осадча, яка зіграла працівницю РАЦСу в "Останньому москалі", поділилася фотографіями із власного весілля.

Як відомо, У 2002-му році зірка вийшла заміж за депутата Олега Поліщука, від якого виховує сина Іллю.

На весіллі Катя була у біло-червоній сукні із прикрасою-квіткою на шиї.

Знімки датовані 2002-м роком / Фото: Караван историй

Ведуча шостого сезону вокального проекту "Голос країни" розповіла "Каравану историй" про знайомство із колишнім чоловіком.

"Я саме повернулася з Парижа і вирушила відпочивати до Криму. Там ми і познайомилися, а потім ще майже рік зустрічалися, перш ніж одружитися. У нас було справжнє весілля - у великому залі, з гостями, столами, які ломилися від їжі і напоїв, з тамадою. Я була в білій сукні та фаті. Загалом, все як заведено", - розповіла Катерина.

Крім того, зірка назвала причини того, що її шлюб розпався.

Весільна сукня Осадчої була оригінальною

"Було декілька причин. Ми зустрілися, коли мені було сімнадцять, а він був на п'ятнадцять років старший, і, думаю, різниця у віці зіграла свою роль в наших стосунках. Прожили ми разом три роки і розлучилися, коли я вже декілька місяців була ведучою "Світського життя ". Не можу сказати, що причиною розлучення була моя робота. Думаю, одним із факторів стало те, що в певний момент ми не змогли знайти взаєморозуміння. Комусь одному потрібно було поступитися, комусь - проявити себе мудрою людиною. Мені було вісімнадцять, я, звичайно ж, не збиралася сидіти вдома цілодобово з чоловіком, мені хотілося веселого, вільного життя. З іншого боку, зараз я можу зрозуміти свого колишнього чоловіка. У той час йому, 33-річному, хотілося вдома побути, а не по клубах зі мною бігати. Ось мені зараз 32 роки, і в мене теж немає бажання ходити на дискотеки", - підкреслила ведуча "Світського життя".

Нагадаємо, Катя Осадча згадала, як п'яний чоловік ліз до неї в кадр фотографуватися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація