Народний телекулінар Руслан Сенічкін відвідає Львів з новою книжкою "Сніданки в саду"

Зірки "Сніданку з 1+1" та "Сніданку. Вихідний" Сенічкін і Хамайко проведуть спільний кулінарний майстер-клас. 

Народний телекулінар Руслан Сенічкін та ведуча ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко 15-го та 16-го вересня традиційно відвідають Форум видавців у Львові. Автор кулінарних книжок та ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін разом з колегою Валентиною Хамайко проведуть кулінарний майстер-клас з приготування відкритого сливового пирога з мигдалевим кремом, рецепт якого ввійде до першої Валіної книжки "Солодка неділя", що буде презентована у 2017-му році.

Телезірки говоритимуть про користь та способи консервації, поділяться порадами щодо догляду за садом в осінню пору, розкажуть,  що готувати дітям до школи. 

Зустріч з родинами та дітлахами, ґаздами та ґаздинями, гостями міста відбудеться вже цього четверга, 15-го вересня, у ресторані "Веранда" (Львів, площа Ринок), з 16:30 до 19:00.

"Для мене це буде перший офіційний досвід публічного майстер-класу, дотепер я проводила тільки міні-майстер-класи для своїх друзів, подруг та їхніх дітей. Звичайно, хвилююсь та готуюсь уже кілька днів. Буду розповідати про те, чого сама навчилася в Україні та світі,  продемонструю різні способи ліпки пирогів, розкажу, як уникати помилок, з якими стикалася під час процесу випікання солодких десертів. Разом з Русланом чекаємо зустрічі з вами, будемо пригощати свіжою випічкою!" - ділиться емоціями сертифікований кулінар-кондитер, ведуча "Сніданок. Вихідний" та рубрики "Солодка неділя" Валентина Хамайко.

Наступного дня, у п'ятницю 16-го вересня, дивіться вранці "Сніданок з 1+1" та пряме включення зі Львова з Русланом Сенічкіним. А потім з 11:00 до 12:00 Руслан запрошує на Форум видавців, на зустріч та автограф-сесію, присвячену новій книжці "Сніданки в саду", яку він написав разом із королевою садів та городів Наталією Підлісною. Адреса: приміщення Палацу мистецтв (Львів, вул. Коперника, 17, другий поверх), з 11:00 до 12:00.

Телеведучий зустрінеться з гостями ярмарку, родинами, щоб обговорити цікаві рецепти здорових і поживних сніданків. На всіх чекає тепле спілкування, частування печивом за рецептом з книжки, подарунки для дітлахів. Збірку з підписом автора гості зможуть отримати у подарунок за цікаве запитання, а маленьких гурманів чекають сюрпризи за розповідь про свої улюблені сезонні рецепти страв з овочів та фруктів.

Книжка "Сніданки в саду" пропонує різноманітні рецепти смачних осінніх сніданків, пікніків, домашніх трапез з городини та натуральних продуктів. У ній також представлено колекцію ароматних та вітамінних чаїв.

Нагадаємо, замовити книжки Руслана Сенічкіна можна на сайті.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація