Насті Каменських зробили операцію після невдалого стрибка з парашутом

Насті Каменських зробили операцію після невдалого стрибка з парашутом

Насті Каменських зробили операцію після невдалого стрибка з парашутом

У артистки не розкрився парашут.

Учасниця дуету "Потап і Настя" Настя Каменських, яка розповіла про свої психологічні проблеми, днями ледь не загинула.

Так, артистка вирішила втілити свою давню мрію у життя і стрибнути з парашутом. Проте у певний момент парашут потрапив у струмінь повітря і не розкрився. На щастя, Каменських лишилася живою, проте дуже пошкодила праву ногу

"Слава Богу! Залишилася жива! Можна сказати відбулася легким переляком! Ще пощастило, що одразу ж зробили операцію і тепер я спокійно зможу відновлюватися. Я ніколи не захоплювалася екстримом, але мріяла відчути як це... літати. Перша частина польоту була ідеальною! Ну а потім парашут потрапив в струмінь повітря і не розкрився ... В той момент, коли ти на запасці летиш вниз, пробігає життя як кінострічка! А головне, ти не можеш зупинити падіння або затримати час... Постраждала права нога, але величезне дякую моєму інструкторові, який вчасно зреагував і я залишилася живj.", - розповіла Настя про страшний інцидент у своєму Instagram.

Також Каменських зізналася, що у той страшний момент знімала відео для свого блогу і вже зовсім скоро обіцяла оприлюднити небезпечні кадри.

Нагадаємо, Каменських у мереживі та її оголена подруга влаштували фотосесію у вінках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація