Настя із NIKITA стала палкою білявкою і в спідньому прогулялася рестораном

Артистка знялася у відвертій фотосесії.

Одна з солісток гурту NIKITA Настя здивувала шанувальників зміною іміджу.

З вже звичної брюнетки артистка раптово стала білявкою. Настільки радикально змінити колір волосся Настя зважилася вперше, порушивши правило групи NIKITA – тільки брюнетки.

Цю подію Настя вирішила відсвяткувати новою розкішною фотосесією. Відомий майстер оголеного фотомистецтва Сергій Єненко зробив для неї плівковий фотосет. За словами самої Насті, знімання далися нелегко:

"Я зрозуміла, чому так працюють одиниці. Знімання на плівку – дійсно мистецтво. Тут не буде мільйона фотографій, з яких я можу вибрати одну. Переді мною стояло складне завдання – утримати емоцію до клацання камери, при цьому не можна грати і намагатися бути тим, ким я не є. Плівка "бачить" все. Зараз я відчуваю, як колір волосся впливає на мій характер, але я опираюся і намагаюся залишатися незмінною. Хоча найуважніші вже відчули метаморфози і в мені. Даша каже, що я вся сяю", – коментує артистка.

Для свого образу Настя обрала білизну улюбленого бренду Bordelle з салону ексклюзивної білизни LB Dessous Luxury Pure. А локацією для фотосесії стало модне місце столиці – кухня в The Cake. Даша і Настя часті гості цього закладу і ось Анастасія вирішила використати це місце по-новому.

"Вже через кілька хвилин забула, з якою метою сюди прийшла і навіть порушила піст, замовивши зранку шампанське і торт. І трохи похуліганила на кухні, додавши перцю в один із десертів. Думаю, комусь із відвідувачів The Cake в той день дісталися особливі тістечка!".

Нагадаємо, Нана з NIKITA порівняла свої сідниці з пишними формами Кардашян. Зірка поділилася пікантними знімками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація