Настя Каменських розповіла Катерині Осадчій про своє падіння та смертельну небезпеку

Настя Каменських розповіла Катерині Осадчій про своє падіння та смертельну небезпеку

Настя Каменських розповіла Катерині Осадчій про своє падіння та смертельну небезпеку

Ведуча навідається до співачки у лікарню.

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір цієї п'ятниці о 22:00, Катерина Осадча завітає до лікарні, де після невдалого стрибку з парашутом оговтується співачка Настя Каменських.

Минулого тижня прихильники зірки були вражені новиною, що під час екстремального випробування Настя ледь не загинула - у неї не відкрився головний парашут і вона під час приземлення зламала ногу.

"Я досі бачу цю картину, коли я легко торкнулася землі, а нога кудись в інший, неправильний бік, вивернулася, - емоційно згадує Настя. - А я ще не зрозуміла нічого і намагаюся її повернути у вірний бік. А ще перша думка: чому це трапилося саме зі мною?"

Співачка розповість, що саме цього дня вирішила відзняти перше відео для свого відеоблогу і гадки не мала, який результат отримає наприкінці стрибку. І ексклюзивно покаже Катерині Осадчій моторошні кадри свого першого стрибка з парашутом.

"Буду давати концерти на милицях, - сміється Настя, якій лікарі заборонили ще довго наступати на ногу. - Так роблять відомі закордонні зірки. І я буду. Впевнена, багато людей захочуть на це подивитись".

Каменських в подробицях розповість, що саме підштовхнуло її до цієї пригоди, як вона після цього переосмислила своє життя та чому вбачає у цій травмі знак долі. Наскільки вона вибула зі строю і коли повернеться на сцену. А ще - чим займатиметься в період реабілітації та як планує зберегти у гіпсі гарну фізичну форму.

Не пропустіть! Усі подробиці - у "Світському житті" у п'ятницю о 22:00 на "1+1".

Наступна публікація