Настя Каменських збирається вийти на сцену на милицях

Настя Каменських збирається вийти на сцену на милицях

Настя Каменських збирається вийти на сцену на милицях

Співачка заявила, що нізащо не пропустить ювілейні концерти "Потапа і Насті".

Учасниця гурту "Потап і Настя" Настя Каменських, яка вперше розповіла подробиці фатального стрибка з парашутом, поділилася планами на найближче майбутнє, йдеться у "Світському житті".

За словами Насті, їй доведеться провести два місяці у нерухомому стані, поки загоїться нога. Проте зірка вже вирішила, чим займатиметься у цей час. Так, співачка почала плести браслети. Окрім того Каменських із своїм тренером розробили реабілітаційний курс, співачка потроху качає прес, аби не втрачати форми. Як відомо, Настя активно худла перед страшним інцидентом.

Окрім того, заявила Настя, вона збирається вже за два місяці з'явитися на сцені. При чому зробить це на милицях.

"Потап все скасовував, казав, що Настя зараз не може. До вересня. Бо у вересні я збираюся вийти на сцену. Я подивилася у соцмережах, дуже багато суперзірок. Селена Гомес, наприклад. Вона виступала просто з гіпсом. Я не буду танцювати з милицями, я буду сидіти гарно на якомусь троні. У "Потапа і Насті тур", 10 років. Як таке взагалі можна пропустити? Я думаю, що дуже багато людей прийдуть просто, щоб подивитися на Настю ось таку", - сказала артистка.

Після того, як з Настею стався нещасний випадок, вона зізналася, що дещо переосмислила

"Я захотіла дуже сильно дітей, дуже хочу дітей. Я зрозуміла, що досить мені стрибати. Я розуміла, що якби у мене була дитина, я б вже не стрибнула. Ні, звичайно. Як це, ти відповідаєш, ти не можеш стрибнути. Так що я вчасно це зробила. Я дуже захотіла діток. І ніякі роботи мені не завадять", - рішуче заявила Каменських.

10 років тому Настя потрапила в аварію, у якій загинули люди. За словами Насті, після страшної ДТП, до неї прийшла популярність і сильно змінилося життя

"Я задумалася на тему того, що напевно і зараз до мене прийде щось нове. У вигляді родини…" - сказала Каменських.

Нагадаємо, Настя Каменських показала відео фатального стрибка з парашутом, під час якого ледь не загинула. На відео співачка помітно нервувала, наче передчувала біду.

Настя Каменських вперше розповіла про свій невдалий стрибок із парашутом

Настя Каменських вперше розповіла про свій невдалий стрибок із парашутом

Повʼязані теми:

Наступна публікація