"НЕАНГЕЛИ" розповіли про своїх чоловіків і сюрпризи на прийдешніх концертах

"НЕАНГЕЛИ" розповіли про своїх чоловіків і сюрпризи на прийдешніх концертах

Фото: прес-служба гурту "НЕАНГЕЛИ"

Солістки дуету Слава і Вікторія поділилися подробицями підготовки до київського концерту.

Цей рік став по-справжньому насиченим для української групи "НЕАНГЕЛИ".

Солістки дуету Слава і Вікторія встигли взяти участь у нацвідборі на "Євробачення", де своїм хітом Higher змусили танцювати Україну. Група вирушила у всеукраїнський тур "Серце" і вже менше, ніж за місяць, порадує київських шанувальників своїм першим великим сольним концертом у Палаці спорту.

Сайт ТСН.uа поспілкувався зі Славою та Вікторією і довідався, як відбувається підготовка до концерту, як артистки підтримують контакт зі своїми російськими шанувальниками. Крім цього, "НЕАНГЕЛИ" поділилися з нами подробицями свого особистого життя.

Славо, Вікторіє, 12 травня відбудеться перший великий сольний концерт у столичному Палаці спорту. Як триває підготовка?

Слава: Найкраща підготовка — це практика. Зараз ми в турі, і кожен день у нас концерти. Ми зустрічаємося з нашими шанувальниками в різних містах, обмінюємося енергією, дивимося, як публіка реагує на ті чи інші пісні, на кожен наш номер і робимо висновки.

Вікторія: Приємно спостерігати, як від концерту до концерту наше шоу стає більш виваженим, а ми – більш впевненими в тому, що робимо на сцені. Але турові концерти в тисячних залах і десятитисячний Палац спорту – різні речі. Плюс на шоу в Києві буде маса нововведень, одним словом, роботи багато.

- Розкажіть, що чекає ваших шанувальників на київському концерті. Чим збираєтеся дивувати?

Слава: Нові пісні з альбому "СЕРЦЕ". Нове звучання добре відомих пісень. Фільми, в яких багато матеріалу про "НЕАНГЕЛІВ" і про кожну з нас, який раніше не бачили навіть ті, хто уважно стежить за нашою творчістю всі ці десять років...

Вікторія: Незважаючи на те, що концерт "СЕРЦЕ" – чітко налагоджений механізм, у кожному шоу багато імпровізаційних моментів. Багато гарних ідей приходять в голову спонтанно просто на сцені. Ще два тижні тому наш ювілейний тур представлявся нам не зовсім таким, яким він є сьогодні. Сюрпризи чекають не тільки вас, але і нас самих!

- Не можемо не торкнутися теми "Євробачення". Скажіть, чи збираєтеся ви наступного року брати участь у нацвідборі?

Слава: Поки ми про це не думали. До наступного року ще дуже довго, а планів на цей рік дуже багато. Впоратися б належним чином із цим.

"НЕАНГЕЛИ" на нацвідборі на "Євробачення" / Фото: прес-служба гурту "НЕАНГЕЛИ"

- Що ви думаєте щодо представника від України на "Євробаченні"? Як думаєте, які шанси у Джамали на перемогу?

Вікторія: Тільки-но завершився національний відбір, ми перестали говорити і навіть думати про "Євробачення", аналізувати шанси нашого представника, пішли з головою у підготовку туру.

- Розкажіть, чи кличуть вас з концертами до Росії? Шкодуєте про те, що не можете зараз туди поїхати?

Слава: Ми звикли ні про що не шкодувати.

- Не ображаються на вас російські фанати? Яким чином ви підтримуєте зв'язок з ними?

Вікторія: Якщо у нас немає такої частої можливості фізично бути в якомусь місці з концертами, то наше спілкування з фанами відбувається, як правило, в соціальних мережах. Ми просунуті користувачі і любимо бути в курсі того, чим "живе" наш глядач.

- Що має статися, щоб "НЕАНГЕЛИ" поїхали з концертом в РФ?

НЕАНГЕЛИ: Зараз ми повністю зосереджені на нашому новому шоу "СЕРЦЕ" і всі наші думки тільки про це. Концерт для 10 тисяч людей – справа не жартівлива. Такого досвіду у "НЕАНГЕЛІВ" ще неабияка, але ми віримо, що все відбудеться якнайкраще!

- Вікторіє, запитання до вас. Ми знаємо, хто ваш коханий і чим займається, але ви не розповідали, як і де познайомилися?

- В нічному клубі. Знаю, це звучить буденно, але для мене це швидше виняток з правил, оскільки я дуже рідко буваю в нічних клубах, не кажучи вже про те, щоб вийти танцювати. Коли вечірка закінчилася, і ми рушили до виходу, то випадково опинилися в одному ліфті з хлопцем, якого, до речі, я помітила ще в самому початку вечора. Це і був він, Іван, гарний і мужній. Симпатія виникла одразу, обмінялися телефонами, а наступного дня він запросив мене в кіно! З перших хвилин знайомства я зрозуміла, що це мій чоловік. І кожен день все сильніше усвідомлюю, що не помилилася.

Вікторія і її коханий Іван / Фото: instagram.com/vikanablack

- Зізнавайтеся, чи ви отримали пропозицію? Коли весілля?

- Сподіваюся, що зовсім скоро. Обіцяю, що про таку важливу подію ви дізнаєтеся першими. А глядачі зможуть прочитати про це в соціальних мережах групи "НЕАНГЕЛИ". Я навряд чи зможу приховати це від вас.

- Славо, ваше особисте життя нагадує казку. За останні кілька років ви встигли вийти заміж за чоловіка вашої мрії і народити двох дітей. Розкажіть, наскільки змінилася Слава, завівши власну родину.

У грудні минулого року Слава народила чоловікові дочку

- Стала в багато-багато разів щасливішою! Ще змінилися мої пріоритети. З великим задоволенням проведу час із дітьми та родиною, ніж десь на світській вечірці. Я почала розуміти, що в цьому житті — найцінніше.

- Хто допомагає вам виховувати дітей? Чи є у вас няня?

- Наші з Едом мами першою чергою. І так, є дві няні. Але, звичайно, я намагаюся наймаксимальнішу кількість часу проводити з Леонардом і Лаурою.

Слава з сином Леоном і чоловіком Едгаром Камінським / Фото: Журнал "Отдохни"

- Як вам здається, на кого більше схожі діти характером і зовнішністю?

- Характер у Леонарда мій, а Лаура більш спокійна, але вже щосили співає. Леон скоро читатиме реп, дорога в шоу-бізнес йому теж відкрита. А зовні вони схожі на батька, тільки колір очей у доньки мій.

- Ви вже хрестили доньку? Кого обрали за хрещених батьків?

- Так. Лауру хрестила моя сусідка і моя подруга, її звуть Олена. Історія знайомства з хрещеним Сергієм дуже цікава — гурт "НЕАНГЕЛИ" колись виступав у нього на весіллі. При цьому тоді ще його наречена Маша поставила питання руба: на нашому весіллі виступають або "НЕАНГЕЛИ", або ніхто! Ми відтоді з ними дуже подружилися. І я вирішила, що раз вже ми розділили з ними таке світле родинне свято, нехай і вони розділять із нами наше. І запросили Сергія хрестити Лауру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація