Неідеальна: Полякова зізналася, що часто "зривається" на директорі та близьких

Неідеальна: Полякова зізналася, що часто "зривається" на директорі та близьких

Артистка відверто розповіла про недоліки і фобії.

Українська співачка і Суперблондинка шоу-бізнесу Оля Полякова, яка представила запальну пісню, поділилася правдою про свій характер.

Напружений графік артистки позначається на близьких. Але розслабитися Оля дозволяє собі тільки після концерту.

Полякова прикрасила обкладинку "Теленедели" / Фото: прес-служба Олі Полякової

"У мене гастрольний тур, який триває цілий місяць, так що сім'ю бачити не буду. Чоловік, правда, на двох концертах був. Але в тому стані, в якому перебуваю перед концертами, я йому не подобаюся. У підсумку він підібгав хвоста і втік (сміється). Мав ще й сьогодні зі мною бути, але сказав, що більше не витримує. Я перед концертами ще та мегера! Доброю і прекрасною феєю стаю тільки на сцені і після вступу", — розповідає Полякова в інтерв'ю для видання "Теленеделя", обкладинку якого вона прикрасила.

Оля не приховує, що напружений стан артиста та його поганий настрій, "виливаються", в першу чергу, на рідних і тих, хто поруч.

"Наприклад, на мого директора і за сумісництвом — коня, Артема. Коли він приходить до невропатолога, той йому каже: "А вам не до мене! У вас нервів вже взагалі не залишилося", — сміється співачка.

Артистка через гастролі не буде бачити сім'ю цілий місяць / Фото: прес-служба Олі Полякової

І додає, що не вірить у "легенду", що артист може черпати енергію і доброту від сонця і смачної їжі.

Полякову перед концертами «боїться» її чоловік / Фото: прес-служба Олі Полякової

"Хай золотоволосі німфи нашої естради скільки завгодно розповідають легенди, все це неправда — ми буваємо в дуже поганому настрої. І дуже важливо, щоб у такі моменти поруч знаходилися люди, які готові нас підтримати".

І, незважаючи на це, притому, Оля відповідає класичному образу жінки, яка коня на скаку зупинить і в палаючу хату ввійде. Вона також відверто і без сорому говорить про те, чого боїться.

Зірка не боїться говорити про недоліки / Фото: прес-служба Олі Полякової

"Боюся. Павуків. Смерті. Хвороб. Насправді, у мене багато фобій, і я з ними борюся. Сама. У психотерапевтів не вірю. Вірю в те, що будь-яка людина, якщо дуже цього захоче, може поставити свої мізки на місце", — підсумувала Суперблондинка.

Нагадаємо, Оля Полякова представила результат спільної роботи з Людмилою Гурченко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація