Несподівано: Віктор Павлік готує рок-сенсацію

Артист змінив вектор творчості

Відомий український співак Віктор Павлік все глибше занурюється в рок. Його новий проект називається Pavlik Over drive.

Нещодавно артист зі своєю командою, відіграв рок концерт у  Києві, та майже одразу вирушив на найбільш масштабний мотофестиваль цього літа-Тарасова гора . Музиканти буквально "вибухнули" зі сцени хітами та мега драйвом.

Зауважимо, поштовх до Over drive артисту дав  рок гурт з Хмельниччини "Чумацький шлях", який попросив дозволу заспівати "Шикидим" в дуеті з артистом, чим і навіяв на співака роковий настрій.

Після цього Павлік вирішив записати цілий альбом своїх пісень в роковому аранжуванні з молодими рок-командами зі всієї України, паралельно почав репетиції з музикантами, і створив власний проект.

 "Це не експеримент, це моя стихія. Я люблю рок, все життя його слухаю, значить так стали зірки, що тепер настав час мені його співати. В мене супермузиканти, кожен з них любить свою справу, це головне" - розповідає співак.

Вже третього вересня прихильники співака матимуть змогу почути Over drive наживо на фестивалі Respublica, який проходить в Кам'янці-Подільському, і як обіцяє артист, це буде дуже потужно.

Нагадаємо, Віктор Павлік зіграв на бандурі хіт Еріка Клептона Tears in heaven.

Повʼязані теми:

Наступна публікація