Незважаючи на провокації, LOBODA відіграла в Сумах гучний концерт

Артистка назвала цей виступ найкращим.

Світлана Лобода, незважаючи на провокації і спроби зірвати її виступ у Сумах, вийшла на сцену театру імені Щепкіна і відіграла найкращий, за її словами, концерт в рамках туру "К черту любовь".

Зауважимо, що 31-го жовтня до місцевої частини ДСНС надійшов дзвінок від невідомого, який повідомив, що замінував концертний зал за кілька хвилин до старту нового шоу LOBODA в Сумах, коли більшість глядачів вже зайняло свої місця.

Люди, які перебували в будівлі театру, були екстрено евакуйовані. Детальна перевірка приміщень зайняла близько півтора години. На вулиці йшов мокрий сніг, однак шанувальники артистки не розходилися, а виражали в соцмережах підтримку виконавиці.

При цьому менеджмент артистки відреагував і повідомив, що концерт у Сумах відбудеться в будь-якому випадку. LOBODA стримала своє слово, і вийшла на сцену нехай і з затримкою в дві години. Співачка подякувала шанувальникам за стійкість і витримку.

"Ви - мої олов'яні солдатики, мої бійці, ви мерзли і стояли за мене до останнього, - звернулася до публіки співачка. - Низький вам уклін! Це найкращий концерт в турі, я вас обожнюю", - сказала артистка.

При цьому переповнений зал вітав артистку стоячи.

Сама Світлана концерт у Сумах назвала найкращим у своєму турі і зазначила, що такого енергетичного обміну з публікою не отримувала, навіть збираючи стадіони.

Нагадаємо, LOBODA показала маму і сестру під час концерту в Житомирі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація