Нікітін зізнався, чому за вісім років стосунків не повів Білик під вінець

Нікітін зізнався, чому за вісім років стосунків не повів Білик під вінець

Продюсер розсекретив подробиці роману зі співачкою.

Нині офіційний чоловік Ольги Горбачової, Юрій Нікітін, свого часу вісім років жив у громадянському шлюбі із Іриною Білик.

Успішний продюсер так і не довів артистку до РАЦСу, однак встиг розділити із нею коштовне майно.

"Це була велика пристрасть, симпатія, повага і, напевно, кохання. У нас були гарні і серйозні стосунки, плюс спільна робота, кар'єра. Одним словом - глибокий зв'язок. Як і більшість чоловіків, я був сповнений комплексів, забобонів. Завжди вважав, що одруження може позбавити мене волі. Що якщо я одружуся або стану батьком, то відразу стану невільним в усіх відношеннях. А по-друге, все якось не до цього було: бізнес-проекти, перспективи, записи, зйомки", - пригадав продюсер в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Юрій запевнив, що житло вони з Іриною поділили абсолютно спокійно.

"Це був перший раз в житті, коли мені було що ділити (посміхається). У нас була трикімнатна квартира в хорошому районі столиці, паралельно будували ще одну трикімнатну. В результаті я переїхав в однокімнатну в сусідній будинок, а Іра залишилася там же, де і жила. Все вирішували без скандалів, розійшлися по любові", - наголосив він.

"Акули" вітчизняного шоу-бізнесу познайомилися у юному віці: Нікітіну було 22, а Білик – 21. Їхні стосунки та співпраця загалом налічують 24 роки. Продюсер розповів, як їм вдалося не втратити професійного зв'язку попри розрив любовного.

Нікітін та Білик прожили разом вісім років / Фото: http://www.segodnya.ua/

"Після розлучення навіть залишатися друзями складно, не кажучи вже про те, щоб працювати разом. Але нам це вдалося. Забігаючи вперед, скажу, що на протязі 24 років спільної роботи ми неодноразово розходилися, але знову і знову приходили до того, що працювати разом - найбільш ефективно для нас обох. На сьогодні прийшли до того, що Ірина сама займається своїм проектом в якості продюсера: концертна діяльність, репертуарна політика - вона приймає всі рішення сама як менеджер. Наша ж компанія Mamamusic управляє всіма правами на пісні Ірини Білик. Це ідеальна комбінація для обох сторін", - підкреслив Юрій.

Чоловік запевнив, що дає поради екс-коханій у творчому плані лише тоді, коли Білик сама того попросить.

Крім того, Нікітін поділився подробицями свого весілля із Горбачовою та розповів, як йому вдалося досягнути успіху із незакінченою вищою освітою.

Нагадаємо, у Мережі з'явилися фото із казкового весілля Горбачової та Нікітіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація