Ніжна і сексуальна: Тіна Кароль приміряла розкішні дизайнерські вбрання

Співачка розповіла, якому одягу надає перевагу.

Українська зірка і тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль дала велике інтерв'ю про моду, свій новий альбом і розповіла, що іноді їй подобається бути звичайним телеглядачем, а не зіркою.

"Іноді мені хочеться просто бути глядачем біля телевізора — і все. Мені не є чужим ніщо, що близьке моєму глядачеві. Я також втомлююся в кінці робочого дня, також відволікаюся, переглядаючи телесеріал або якесь кулінарне шоу. Але ніщо так не відволікає мене від повсякденності, як час, проведений із моїм сином", - розповіла Тіна, пише Buro 24/7.

Також Кароль зізналася, що хоч і змінюється на сцені, але незалежно від образу, намагається залишатися собою.

"У мене немає вигаданого образу, на сцені я справжня. Деякою мірою пощастило стилістам — їм нічого не треба для мене вигадувати. Будь це яскравий піджак Alexander McQueen або скромна чорна сукня Miu Miu — це все одно буду я, а не модна річ на мені. У повсякденному житті я люблю комфорт — мені близький піжамний стиль. Я ношу чоловічі речі, іноді — речі свого чоловіка. Одяг — це наш настрій. У мене є речі, з якими пов'язані певні події, і це вже не просто кофта або піджак", - говорить про моду Кароль, яку знаменитий дизайнер Давид Кома назвав української "іконою стилю".

Зірка розповіла, що останнім часом віддає перевагу молодим британським дизайнерам, але не забуває і про класику.

"Якщо говорити про великі бренди – сьогодні дуже гарний Givenchy. Мені подобається, як будинки розвиваються і змінюються. Приміром, Fendi – таке ретро, плєднання сьогодення та минулого: сучасні тканини, але крій – з 1950-х. Мені подобається, коли об'єднують досвід минулого і сьогодення. Мені це близько. Я люблю повторювати, що людина, яка не пам'ятає свого минулого, не має майбутнього", - поділилася артистка.

Нагадаємо, в березні ефектна Тіна Кароль в шикарній сукні дала концерт в Нью-Йорку. Зірка гастролювала Америкою в рамках туру "Вибране".

Повʼязані теми:

Наступна публікація