Ніжна Соломія Вітвіцька верхи на коні знялася у ефектній чорно-білій фотосесії

Ведуча позувала фотографу Юлії Вебер.

Зірка каналу "1+1" Соломія Вітвіцька порадувала шанувальників вишуканою фотосесією.

Ведуча ТСН позувала камері українського фотографа Юлії Вебер. На ефектних чорно-білих світлинах Соломія їздить верхи та ніжно обіймає коня.

В коментарі сайту ТСН.ua Вітвіцька розповіла, що знімання відбувалися у селі Уляники і не були запланованими. Просто атмосфера та місцеві краєвиди посприяли спонтанним зйомкам. В Уляниках мешкає друг ведучої Ігор, який "називає себе козаком і дуже любить коней".

"Я уже кілька років їжджу до нього з друзями, щоб і поїздити верхи, і просто подихати свіжим повітрям", - поділилася ведуча.

Соломія розповіла, що у Ігоря мешкає чотири коні - Зірка, Тропа, Агата, Белла і 4-місячне лоша Отаман.

"Я знімалася з Агатою, але я, в принципі, їздила на усіх конях. Агата українська верхова, до речі, чемпіонка. Белла - британка чистокровна. Вона наймолодша, отримала травму і тому вийшла раніше на пенсію. Так і потрапила до Ігоря. Для Зірки я свого часу купувала сідло - у неї найкраще посеред товаришок", - поділилася Вітвіцька.

Ведуча додала, що це найлагідніші коні, яких їй доводилося зустрічати

"Вони ніколи не поводяться агресивно, завжди дуже ніжні та терплячі. Я впевнена, це тому що їх люблять і вони живуть майже на природі", - підсумувала Соломія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація