Новоспечена "Міс Україна" розсекретила віщий сон про майбутню перемогу

Альона Сподинюк у розкішній короні завітала др студії "Сніданку з 1+1".

У Києві обрали представницю нашої держави на прийдешньому конкурсі красунь.

Переможницею десятого ювілейного заходу "Міс Україна. Всесвіт" стала 18-річна киянка Альона Сподинюк, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Новоспечена володарка корони зізналася, що трофей носити їй трохи важко.

"Я вірила у себе, але це було так несподівано. Я – наймолодша учасниця і було важкувато", - поділилася красуня.

Виявилося, напередодні першості красунь Альоні був навіть віщий сон.

"Мені наснився сон, що в мене беруть інтерв'ю, навкруги багато людей, проте я не могла зрозуміти, що це. І ось вчора увечері я це зрозуміла", - зізналася Альона.

Крім того, представниця України на престижному конкурсі підкреслила, що розпочне підготовку до "Місс Всесвіт" уже зараз, оскільки вона буде довготривалою та кропіткою.

Красуня розповіла Руслану Сенічкіну та Людмилі Барбір, що ця боротьба за корону була для неї першою в житті, тому дівчина хвилювалася та постійно намагалася налаштуватися на правильний лад.

Варто зазначити, що Альона має ідеальний зріст для моделі – 181 сантиметр. Більше того, у неї все склалося зі спортом: Сподинюк була у молодіжному олімпійському резерві України, куди потрапила у 13 років.

Стосовно професійної орієнтації, то цьогорічна "Міс Україна" обрала для себе журналістський шлях, тому що мріє стати телеведучою.

Просто в ефірі "Сніданку з 1+1" Альона мала можливість спробувати себе у цій ролі. За словами Сенічкіна, красуні все вдалося.

Вже невдовзі у Будапешті Альона Сподинюк представлятиме нашу державу на конкурсі "Міс Всесвіт". Дівчина впевнена, що спокій допоможе їй зробити це якнайкраще.

В гостях у "Сніданку" Міс Україна Всесвіт-2016 Альона Сподинюк

В гостях у "Сніданку" Міс Україна Всесвіт-2016 Альона Сподинюк

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Краса обличчя і тіла
Наступна публікація