Тіна Кароль розповіла про знімання нового кліпу та враження свого сина від учасників "Голосу.Діти-3"

Тіна Кароль розповіла про знімання нового кліпу та враження свого сина від учасників "Голосу.Діти-3"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У ефірі "Сніданку з 1+1" відбулась прем'єра кліпу.

Сьогодні тренер дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3" Тіна Кароль у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" презентувала свій новий кліп на пісню "Твої гріхи" та розповіла, що відбувалось на знімальному майданчику дитячого вокального проекту телеканалу "1+1", коли вимикали камери.

 "Кліп на пісню "Твої гріхи" знімали українці відомі на весь світ. Це команда GloriaFX з Дніпра. Нещодавно вони взяли премію "MTV Music Awards" за кращі візуальні ефекти. Записував пісню оркестр "Київські віртуози", продакшн композиції зробили в Англії. Це перша пісня з нового альбому, який вийде у 2017 році, і вона відкриває двері до нового етапу моєї творчості. До речі, за один день на Youtube кліп набрав 120 000 переглядів", - розповіла Тіна Кароль.

Кліп для Тіни Кароль на пісню "Твої гріхи" створили переможці премії MTV

Кліп для Тіни Кароль на пісню "Твої гріхи" створили переможці премії MTV

 Співачка також відкрила подробиці складного знімального процесу, який тривав 25 годин, та секрети того, як відтворювали ефект присутності "людини-невидимки" у кліпі.

 "Невидимий герой, який піднімав мене із ванни з теплим молоком, був повністю одягнутий у зелений костюм для того, щоб потім можна було його прибрати на постпродакшені. Він був схожий на "Фантомаса", – згадує співачка. – Ви можете побачити, як у кліпі розсипається шкіра, та оживають і розпускаються квіти на моєму тілі.  Вони ніби дихають. Для того, щоб відтворити ці анімаційні квіти, на моє обличчя і тіло нанесли чорні крапочки, на які потім комп'ютер орієнтувався, де ставити квіти. Ці маркери потім було дуже важко стерти".

 Тренер "Голосу.Діти-3" також розповіла про нове покоління талановитих дітей, які візьмуть участь у новому сезоні проекту:

"Зараз діти більш розвинені, ніж я, наприклад, була у 7 років. Коли така малеча виходить на сцену та вражає своєю безпосередністю, енергетикою, вокалом та професійною подачею, це надихає. У них є свій музичний стиль і своє бачення, музичне відчуття та побажання щодо аранжувань. З ними треба бути на одній хвилі – сучасній, дитячій. Я у своїй команді орієнтуюсь на те, що більше личить дітям, на їх бачення – ми співаємо сучасні пісні, вокально сильні, українські та патріотичні композиції. Я пояснюю своїй команді, як бути самобутніми, як жити в тій чи іншій пісні".

Тина Кароль розповіла про старт третього сезону "Голос. Діти"

Тина Кароль розповіла про старт третього сезону "Голос. Діти"

 Тіна Кароль поділилася своїми враженнями від роботи у оновленій тренерській панелі третього сезону "Голос.Діти", до якої, окрім неї, увійшли Потап та MONATIK.

 "Нам разом працюється чудово та цікаво. Напевно, уперше між тренерами є весела конкуренція. Ми проводимо на знімальному майданчику по 5 діб, але у такому тренерському складі працювати дуже легко", - каже співачка.

 Цього сезону на знімальний майданчик "Голосу.Діти" завітав син Тіни Кароль Веніамін. Співачка пригадала про враження свого сина від червоного крісла, учасників "сліпих прослуховувань" та музичний експеримент.

 "Дітей вабить червоне крісло проекту – це просто якась магія, – розповідає тренер. - Вєня сварить мене за те, що я не обрала того чи іншого учасника. Для нього всі діти талановиті. Зараз він гарно танцює гопак із шаблею. А якось на знімальному майданчику я увімкнула його пісню – у нього є одна композиція, яку він сам записав на студії з моїм музичним інженером. І тоді син дуже образився, що я усім розкрила його секрет".

 Нагадаємо, новий сезон вокального дитячого проекту "Голос.Діти" стартує в ефірі телеканалу "1+1" уже цієї осені. Над проектом працює команда "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта. Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча, а однією з учасниць стала донька Євгена Кошового.

 Наразі триває кастинг вокального проекту "Голос країни". Заповнюйте анкету на сайті та приходьте на кастинги 17-18 та 24-25 вересня за адресою: м. Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНГ, 12 павільйон (ст. м. Виставковий Центр). 

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація