Облита кефіром Монро про інцидент: Дякую, що не кислота і не в обличчя

Облита кефіром Монро про інцидент: Дякую, що не кислота і не в обличчя

Облита кефіром Монро про інцидент: Дякую, що не кислота і не в обличчя

Світська левиця поділилася подробицями конфлікту у центрі Києва.

Травесті-діва Монро, яку минулого тижня облили кефіром в центрі Києва, поділилася подробицями інциденту.

За словами зірки, вона з гарним настроєм прямувала до Мистецького Арсеналу, де мала відбутися презентація її книжки. Аж раптом її вдарили, а потім облили кефіром.

"Отримала в голову удар, за ним настав другий, в спину, в повітрі запахло кефіром... Бризки полетіли в сторони, на обличчя моїх друзів і людей, які стояли в черзі до каси... Все сталося в долі секунди. Я обернулася, подумки, відзначаючи "я ж не в хутрі", один із метальників кинувся навтьоки, другого впіймала охорона Арсеналу", - розповіла Монро, пише "Таблоїд".

Травесті-діва також подякувала нападникам, що завдані збитки мали не такі страшні наслідки.

"Дякую учасникам прикрого інциденту за три речі: добре, що не кислота; добре, що не в обличчя, і дякую за величезний піар, хоча не про такий піар я мріяла, коли писала свій шедевр!".

Зафіксувати правопорушення приїхала поліція. За словами Монро, коли вона намагалася зняти на відео одного з нападників, їй погрожували.

"Поліцейський патруль приїхав швидко. Видали бланк, ручку, показали шапку, стала писати... Ще на вході, коли я вийшла зняти на відео одного з метальників, кілька чоловіків сумнівної зовнішності почали мене ображати, пропонували покаятися в Лаврі навпроти, де нещодавно, до речі, знову погрожували знімальній групі каналу "1+1". Ці ж персонажі і ще кілька подібних через бічні ворота зайшли на територію Арсеналу і в приватній бесіді з правоохоронними органами продовжили рекомендаційний спіч на тему засилля під*р*сні", - розповіла Монро.

Наостанок травесті-діва звернулася до президента України Петра Порошенка з проханням навести лад у країні.

"Будь ласка, шановний президенте, Петро Олексійович Порошенко, наведіть лад в країні і ви ввійдете в історію!".

Нагадаємо, "страшно красива" травесті-діва Монро налякала "гігантськими" губами. Світська левиця здивувала черговим фотосетом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація