Одіозний Седюк натякнув на те, що Кардашян сама влаштувала озброєне пограбування

Одіозний Седюк натякнув на те, що Кардашян сама влаштувала озброєне пограбування

Зірковий пранкер висловив свою думку щодо інциденту в Парижі.

Скандальний український журналіст Віталій Седюк, який нещодавно поцілував сідниці Кім Кардашян, не оминув увагою інцидент із пограбуванням світської левиці.

На своїй сторінці в Instagram Седюк висловив думку, що Кардашян могла й сама влаштувати своє озброєне пограбування.

"Дуже часто знаменитостям дають коштовності, які коштують мільйони доларів, щоб вони їх одягли на червону доріжку для реклами. Й іноді підряд зірок "грабує" їх, аби не повертати ці коштовності до магазину. Як ми раніше вже чули схожу новину про Шерон Стоун у Каннах. Я нічого не кажу, поки поліція не звершить повного розслідування. Але я хочу вказати на те, що такий сценарій можливий і має бути розглянутий французькою владою також", - написав Седюк.

Разом з тим пранкер супроводив свою думку світлиною тілоохоронця Кардашян Паскаля Дувієра - того самого, який жорстоко повалив Седюка на землю, коли він підійшов до Кім.

Нагадаємо, що сьогодні вранці зірці реаліті Кім Кардашян не пощастило у Парижі, куди знаменитість приїхала в рамках Тижня моди. До її квартири, яку Кім орендувала у центрі французької столиці, вдерлося п'ять озброєних грабіжників у формах поліцейських та в масках. Вони поцупили у Кардашян прикрас на декілька мільйонів доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація