Одна з учасниць гурту Serebro залишає гурт через серйозну хворобу

Одна з учасниць гурту Serebro залишає гурт через серйозну хворобу

У Даші Шашиної (перша зліва) проблеми із здоров'ям

 У Дарини Шашиної проблеми із колінами.

Одна з найяскравіших учасниць гурту Serebro Дарина Шашина змушена залишити колектив через серйозні проблеми зі здоров'ям.

Як з'ясувалося, у артистки вроджена дисплазія колінних суглобів. Про це Шашина сповістила на своїй сторінці у соцмережі.

"Близько півроку тому у мене почалися сильні болі в коліні. Я довго не надавала цьому значення і продовжувала жити звичайним життям - стрибати, бігати, танцювати, займатися спортом ... Коли вони посилилися, і я дійшла до лікаря, з'ясувався діагноз - "вроджена дисплазія колінних суглобів". Цим не можна захворіти, це - вроджена патологія формування тканин. Хвороба почала прогресувати через постійні навантаження. Ну а два тижні тому - розрив меніска в правому коліні. Тепер мені загрожують цілих дві операції. Лікарі наполегливо рекомендують припинити виступати...", - поділилася із шанувальниками Шашина, пише StarHit.

Своєю чергою, продюсер Serebrо Макс Фадєєв пояснив, що на місце артистки у гурт поки нікого не шукатимуть.

"Поки що вона в складі групи, до квітня буде з нами, поки не почнеться лікування. Тільки за його результатами буде зрозуміло, чи зможе вона продовжувати роботу в колективі. Природно, ми не хочемо її втрачати. Але якщо так буде потрібно, то рішення Даші підтримають. І лише тоді буде підніматися питання про пошук нової солістки", - прокоментували у продюсерському центрі Фадєєва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація