"Океан Ельзи" представив нову пісню та кліп до неї

"Океан Ельзи" представив нову пісню та кліп до неї

Колектив записав відео на трек "Не йди".

Сьогодні відбулася прем'єра нової композиції гурту "Океан Ельзи" "Не йди".

Трек увійшов до дев'ятого альбому "ОЕ", над яким сьогодні працюють музиканти гурту. Разом із випуском пісні, "океани" представили кліп до неї.

Слова та музику нового треку написав фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук. Кліп знімав режисер Ігор Стеколенко. За словами Вакарчука, Стеколенко разом із братом Олександром раніше вже працював над кліпами "ОЕ".

"Режисером відео до нашої нової пісні став Ігор Стеколенко, який свого часу разом з братом Олександром зняли декілька кліпів "ОЕ", що стали для нас культовими. Я довіряю його інтуїції, і коли Ігор, послухавши пісню, запропонував таку філософську, не буквальну історію, одразу погодився. До речі, поява в кадрі групи в авто подібного до того, яке можна побачити у відео "911", було моєю ідею. Оскільки саме Ігор зняв той кліп, я запропонував цього разу з'явитися нам у подібній машині. Це вже додало особливий, метафізичний зміст сюжету", - розповів про нове відео Вакарчук.

Своєю чергою Ігор Стеколенко розповів, як виникла ідея кліпу на пісню "Не йди"

"Прослухавши пісню, мені стало очевидним, що історія, розказана в ній, має бути більш глибоко представлена на екрані, ніж просто картинки-ілюстрації з життя двох людей. Я шукав метафори, які б розкрили психологічну формулу стосунків героїв.  Як правило, основою музичних кліпів є естетичні візуальні образи. В цьому ж випадку нам з командою було цікавіше шукати інші, більш складні символи. Сподіваюсь, у нас вийшло відео, яке кожен глядач, в контексті пісні, буде інтерпретувати собі сам".

Повʼязані теми:

Наступна публікація