"Океан Ельзи" презентував яскравий кліп на пісню "Життя починається знов"

Гурт порадував шанувальників свіжою відеороботою.

Сьогодні гурт "Океан Ельзи" на своєму каналі в YouTube презентував кліп на другий сингл нового альбому "Життя починається знов".

Жанр відео можна визначити як поєднання двох форматів – короткометражного фільму та соціальної реклами.

Загальна ідея кліпу народилася у Святослава Вакарчука під час обговорення зйомок з Володимиром Шкляревським (режисер-оператор) та Віталієм Климовим (продюсер зйомок).

"Під час обговорення мені на думку спала така класична порівняльна картина між тим, як поводяться люди старшого віку в Україні та люди такого ж віку в західному світі. У нас незалежно від соціального статусу, матеріального достатку, старші люди почуваються більш пригніченими, ніж на Заході, чи, наприклад, в Індії, де рівень життя подекуди значно нижчий, ніж у нас.  Цим нашим відео хотілось показати, що незалежно від того, як складаються обставини - у кожного особисто, у суспільстві в цілому, - є привід над чим задуматись, що згадати, проаналізувати та не має жодного приводу нічого не робити. Адже, на мою думку, щасливими стають ті, хто за жодних обставин не опускає руки", - розповів про новий кліп Святослав Вакарчук.

Робота над драматургією, образами учасників кліпу, сюжетними лініями велася режисером-оператором Володимиром Шкляревським разом із продакшн-командою.

Зйомки відбувалися влітку під Києвом. Всі запрошені актори дуже щиро і відверто поставились, насамперед, до самої ідеї і навіть божевільна спека не завадила в роботі. Хоча фізично і організаційно це було досить важко.

У зйомці масової фінальної сцени – концерт "Океану Ельзи", на якому зустрічаються одні з героїв кліпу після багатьох років розлуки  взяли участь фани групи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація