Олег Скрипка показав підрослих синів у родинній фотосесії

Зірковий батько познайомив фанів із Романом та Устимом.

Фронтмен гурту "ВВ", український музикант Олег Скрипка, який віддав молодшого сина на класичний вокал, щоб мати змогу виспатися, чи не вперше познайомив фанів із підрослими дітьми.

Співак разом із синами Романом та Устимом знявся у родинній фотосесії для видання Viva. Під час знімань Олег із дітьми позував у вишиванках, а також верхи на конях. За словами зіркового батька, його діти вже рік займаються верховою їздою, тож у сідлі почуваються комфортно.

"Устим і Роман рік займаються верховою їздою і вже дають мені фору: вони переходять в галоп, а я поки тільки пускаюся риссю - в галоп мені страшно", - розповів Скрипка.

До слова, музикант ростить із синів справжніх козаків. 10-річний Роман і 7-річний Устим навіть носять оселедці.

"Для нас образ справжнього українця - це образ козака. По суті, це воїн-лицар. Він дотримується кодексу честі, володіє хорошими манерами, вміє триматися в сідлі, поводитися зі зброєю і музикувати. Я виховую синів, дотримуючись кращих козацьких традицій. Вони займаються бойовим гопаком, верховою їздою, фехтуванням, стрільбою з лука, грають на фортепіано", - розповів Олег Скрипка про дітей.

Нагадаємо, Олег Скрипка пригадав знайомство із П'єром Рішаром у домі нащадка Ренуара. Музикант розповів про подарунок від французького актора.

Повʼязані теми:

Наступна публікація