Ольга Фреймут прикрасила обкладинку журналу і розповіла, як поєднує роботу і материнство

Ольга Фреймут прикрасила обкладинку журналу і розповіла, як поєднує роботу і материнство

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Першого листопада в ефірі "1+1" стартує проект "Новий інспектор Фреймут. Міста".

Телеведуча "1+1" Ольга Фреймут напередодні старту проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" прикрасила обкладинку журналу "Арт-мозаїка" і дала ексклюзивне інтерв'ю виданню, в якому поділилася, як їй вдається успішно поєднувати роботу і роль молодої мами двох дітей.

"Я з тих жінок, яким робота не заважає бути мамою. Одне іншому не суперечить, а, навпаки, підкреслює. Мені здається, що хороша мама повинна думати про майбутнє своєї дитини. Тому мені моя робота тільки допомагає, вона мене надихає. Я правильно планую свій час і встигаю побути з дітьми, попрацювати і приділити час собі. Робота - це моє життя".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Сьогодні о 22.00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста", в якому Ольга Фреймут перевірить 8 міст України за п'ятьма критеріями, серед яких - міська еліта, і дізнається, наскільки там комфортно жити простим жителям.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

В інтерв'ю Ольга Фреймут зазначає, що під час знімань проекту її найбільше вразила реакція міської влади.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Мене дивує еліта міст, мерія. Ніхто не йде на контакт, хоча вони навіть не знають, що я хочу їм сказати - добре чи погане. Мери раптово вивозять свої сім'ї з міста, їдуть у відрядження, не хочуть спілкуватися. Хоча насправді мер - це господар міста. У програмах ми покажемо їхній інтер'єр, будинки, все те, що вони забувають декларувати".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Сьогодні в першому випуску програми телеведуча перевірить кожен куточок міста Хуст, який претендує на звання одного з семи чудес України. Ольга Фреймут проінспектує місцевий пологовий будинок, в який вода подається по годинах, дороги, школу-інтернат, а також аварійний житловий будинок, жителям якого доводиться миритися з байдужістю міської влади та жити в умовах жахливої антисанітарії.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ольга Фреймут запитає міських чиновників про умови життя в Хусті.

Нагадаємо, мер міста Хуст намагався перешкодити зніманням програми на головній площі міста, розпорядившись вимкнути електроенергію. На допомогу знімальній групі прийшла команда ресторану-готелю "Принц", яка дозволила підключити апаратуру до своєї мережі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Чим закінчилося протистояння міської влади Хуста і команди проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста", які заклади отримали звання "Гордість міста", а які - стали його "Ганьбою", телеглядачі дізнаються вже сьогодні о 22.00 на "1+1" в прем'єрному випуску програми, а повну версію інтерв'ю Ольги Фреймут читайте у свіжому випуску журналу "Арт-Мозаїка".

Повʼязані теми:

Наступна публікація