Ольга Фреймут проінспектує міста у новому проекті каналу "1+1"

Ольга Фреймут проінспектує міста у новому проекті каналу "1+1"

Ольга Фреймут проінспектує міста у новому проекті каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Старт шоу запланований на осінь.

"1+1 Продакшн" на замовлення телеканалу "1+1" розпочав роботу над новим проектом, в якому телеведуча Ольга Фреймут проведе глобальні інспекції міст України і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

Ведуча більше не обмежується інспекціями окремих установ різних сфер життя. У новому проекті Ольга Фреймут перевірить цілі міста і визначить, наскільки комфортно там жити звичайним українцям.

Старт нового проекту Фреймут відбудеться восени / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Особисто, а також за допомогою таємних агентів, Ольга Фреймут проінспектує навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування. Не залишиться без уваги і життя міської еліти. У новому проекті телеведуча з'ясує, наскільки чесні міські чиновники.

На думку Ольги Фреймут, багато міст нашої країни можуть стати більш розвиненими, а життя в них – комфортнішим, якщо об'єднати зусилля міських громад і почати діяти.

Молода двічі матуся перевірятиме цілі міста / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Хочу проектом присоромити тих, хто нарікає на уряд, аби не на себе. Я наважуюся мріяти, що мій непомітний Новий Розділ зможе стати колись маленьким Річмондом. Варто лише почати діяти. Адже Європа - це не тільки міста-велетні, але і Кембридж, Канни, Люблін ... Нам пощастило з географією - час перестати перекладати відповідальність на інших. Ми з командою перевіримо міста на "добро і зло", вкажемо на проблеми і дамо пораду",  - каже Ольга.

За допомогою професіоналів для кожного проінспектованого міста буде складено план, який допоможе йому стати більш успішним.

Зауважимо, старт нового проекту з Ольгою Фреймут від "1+1 Продакшн" запланований на телеканалі "1+1" на осінь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація