Ольга Фреймут розповіла, як їй працювалося під час вагітності в проекті "На ножах"

Ольга Фреймут розповіла, як їй працювалося під час вагітності в проекті "На ножах"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Стало відомо, коли відбудеться прем'єра реаліті-шоу.

5 квітня о 22:00 на телеканалі "1+1" відбудеться "гостра прем'єра" нового реаліті-шоу "На ножах" з вагітною Ольгою Фреймут.

У новому проекті ведуча буде не тільки вказувати на недоліки ресторанів, але і допоможе їм усунути їх і вийти на якісно новий рівень. Всього за 5 днів Ольга Фреймут разом з командою кращих експертів перетворить заклад, який перебуває на межі краху, в успішне місце. За лаштунками знімального майданчика промо-ролика ведуча поділилася своїми враженнями про роботу над проектом.

"Нарешті мені Бог дав такий проект, у якому я можу не тільки критикувати, але й давати конкретні поради і змінювати ресторани на краще", - коментує Ольга.

У перетворенні ресторанів ведучій допоможе команда авторитетних експертів: відомий ресторатор Діма Борисов, дизайнери інтер'єру Олександр і Володимир Юдіни, психолог, експерт з етикету та інші фахівці.

"Я щасливий, що у мене з'явилася можливість попрацювати з Ольгою. У проекті "На ножах" я як ресторатор і шеф-кухар допомагаю професійно вибудувати правильну бізнес-модель у закладі", - розповідає експерт проекту Діма Борисов.

Крім того, Ольга Фреймут відверто розповіла, чи легко їй працювалося над проектом під час вагітності:

"Як виявилось, вагітною навіть легше працюється. Всі навколо турбуються, враховуючи мій незабутній стан".

Реаліті-шоу "На ножах" знято за американським форматом Kitchen Nightmares телеканалу Fox. Виробляє проект "1+1 Продакшн", прем'єра проекту відбудеться 5 квітня о 22:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація