Ольга Орлова присвятила зворушливу пісню Жанні Фріске

Ольга Орлова присвятила зворушливу пісню Жанні Фріске

Ольга Орлова присвятила зворушливу пісню Жанні Фріске

Орлова присвятила пісню Фріске

Композиція була написана у співавторстві з Максом Фадєєвим.

Екс-учасниця гурту "Блестящие", найкраща подруга померлої співачки Жанни Фріске Ольга Орлова присвятила їй зворушливу композицію.

Пісня отримала назву "Прощай, мой друг" і була написана Ольгою у співавторстві з Максом Фадєєвим. Орлова написала куплети до композиції, а Фадєєв – приспіви та музику.

"Від мене довго чекали виходу цієї пісні, і ось нарешті... У співавторстві з Максимом Фадєєвим ми представляємо вашій увазі пісню, яка нікого не зможе залишити байдужим. Ми впевнені, що вона знайде відгук у серцях мільйонів людей, оскільки ця тема близька кожному... Я присвятила її Жанні. Це мій борг", - розповіла Орлова.

А от за словами Фадєєва, Жанна завжди хотіла, щоб він написав їй пісню, однак за життя артистки цього так і не сталося.

"Я був знайомий з Жанною, і вона завжди хотіла, щоб я написав для неї пісню. Але через різні обставини, на жаль, за її життя цього так і не сталося. Коли її не стало, я вирішив все одно виконати свою обіцянку. Я написав музику і текст приспіву, подзвонив Ользі Орловій і сказав, що хочу, щоб вона написала куплети і виконала пісню. Щоб це було по-чесному, від першої особи. Я бачив, як щиро вона брала участь в житті Жанни в її останні роки, серцем і душею, так, як не кожна подруга або родич може", - прокоментував Фадєєв.

Нагадаємо, Жанна Фріске померла від раку мозку у червні минулого року. У співачки лишився дворічний син Платон від ведучого Дмитра Шепелєва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація