Ольгу Фреймут та її знімальну групу взяли заручниками

Колектив замкнули у приміщенні і вимагали віддати відео.

Ведучу "1+1" Ольгу Фреймут та її знімальну групу взяли заручниками під час роботи над новим авторським проектом.

 Агресивні люди замкнули команду Фреймут у приміщенні й вимагали віддати їм відео, зняте за кілька годин до того.

Інцидент стався у середу, 25 червня, у Дніпропетровську. Фреймут тримали заручницею кілька годин і звільнили тільки після втручання міліції. Нападники били камери, обшукували членів знімальної групи, забирали телефони, флешки та інші особисті речі.

У Дніпропетровську Ольга Фреймут знімала один з епізодів свого нового проекту, який скоро стартує на "1+1". Подробиці нападу і його справжні причини вона "до останньої краплі" покаже глядачам.

На щастя, показувати є що. Щоб урятувати картки пам'яті, які продюсер вчасно вийняла з відеокамер, самій Фреймут довелося ховати їх під одягом.

"Першу половину зйомок все йшло гладко, спокійно. І коли ми вже закінчили роботу й зібралися йти, зрозуміли, що двері приміщення зачинені. На запитання "Чому?" нам сказали, що поки ми не віддамо відеоматеріалів, нас звідти не випустять. Ми викликали міліцію. Міліція їхала довго, хвилин 40. І поки вона їхала, охорона цього приміщення накинулася на камери й стала їх бити", – розповідає про подію Оля Фреймут.

Шеф-редактору групи насилу вдалося вмовити агресивно настроєних людей випустити з приміщення хоча б жінок. Сама телезірка перебувала заручницею до останнього. Звільнили її лише тоді, коли міліція почала висаджувати двері.

Нагадаємо, нещодавно на знімальну групу Ольги Фреймут було здійснено напад під час зйомок в Одесі. Під час нападу було побито двох колег Ольги, одна з них – дівчина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація