Оля Полякова показала розкішну фігуру в купальнику

Артистка відсвяткувала день народження на Шрі-Ланці.

Українська співачка Оля Полякова, яка вперше показала чоловіка у фотосесії, відсвяткувала день народження.

Після концертного туру і новорічних корпоративів Супербілявка поринула в тишу і спокій, вирушивши зі всією родиною на Шрі-Ланку.

Співачка знайшла усамітнене від туристів місце, орендувала віллу з видом на океан, запросила місцевого шеф-кухаря і поринула в споглядання тропічних красот далеко від цивілізації.

Там же Полякова відсвяткувала своє чергове 18-річчя.

Святковий ранок іменинниці почався досить активно. Спочатку Полякова ловила хвилю, вправляючись на серфі в пікантному бікіні. Трохи пізніше співачка поєднала дайвінг з підводним полюванням, порадувавши рідних свіжовиловленою рибою і парочкою лобстерів.

Артистка не змогла не поділитися святковим настроєм і у властивій для себе манері звернулася до шанувальникам на своїй сторінці в Instagram: "Віку не існує, коли у тебе є міцні сідниці і гарне почуття гумору", - підписала під спокусливим фото Супербілявка.

Під вечір Полякова запросила до себе в будинок місцевих музикантів: в компанії друзів і продюсера Михайла Ясинського влаштувала не тільки святкову вечерю на заході, але і костюмовану вечірку в ланкійському стилі з танцями біля вогнища.

Нагадаємо, Полякова в корсеті показала довгі ноги і пишні груди на концерті в Києві. Супербілявка літала над сценою без страховки і розкидувалася грошима.

Повʼязані теми:

Наступна публікація