Оля Полякова представила дивовижний кліп на пісню "О Боже, как больно"

Режисером відео став Алан Бадоєв.

Сьогодні відбулася прем'єра кліпу співачки Олі Полякової на композицію "О Боже, как больно".

Режисером нової відеороботи Супербілявки вперше виступив Алан Бадоєв, який повернув артистку в минуле, а масштаб знімань розгорнув до кінопроекту.

У кліпі "О Боже, как больно" Бадоєв покаже - чи був у Полякової продюсер, і якою була сама Оля до того, як стала Супербілявкою всієї Русі. Заради достовірних кадрів співачці довелося повернутися в студентську "общагу" і навіть оголитися – зняти кокошник.

Щоб показати всю складність творчого шляху Полякової, заради співачки перекрили рух транспорту в Києві, а саму артистку за температури всього + 5С обливали водою. У своєму новому кліпі співачка також покаже, як в її житті з'явився кокошник.

На двадцятій годині знімань Алан Бадоєв перетворив Олю на "Царівну-лебідь" у всипаній стразами сукні з триметровим шлейфом і посадив співачку за рояль.

Цей несподіваний для Супербілявки образ придумала зіркова команда – Слава Чайка, відомий своєю роботою з "The HARDKISS", і Соня Солтис – найкращий стиліст 2015 року за версією премії "М1 Music Awards".

Вони ж подарували Поляковій і абсолютно новий і неймовірно ніжний головний убір. Співачка залишилася в повному захваті, як від презенту, так і від роботи загалом.

"Я вперше це зробила з Аланом Бадоєвим... І це було чудово!" – описала Супербілявка свої емоції від роботи з відомим режисером і продюсером.

Нагадаємо, що анонс пісні "О Боже, как больно" викликав небувалий ажіотаж у соцмережах. Ролик зі студії звукозапису за кілька днів подивилися понад 100 тисяч людей, а анонс кліпу досяг позначки в мільйон переглядів, отримавши статус вірусного.

Повʼязані теми:

Наступна публікація