Оля Полякова присвятила політикам українськомовну пісню "Мама казала"

Оля Полякова присвятила політикам українськомовну пісню "Мама казала"

Оля Полякова присвятила політикам українськомовну пісню "Мама казала"

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Композиція розповідає про важливість порад рідної людини.

Епатажна співачка Оля Полякова, яка прикрасила обкладинку глянцю, випустила студійну версію іронічного синглу "Мама казала". Пісня вже встигла стати хітом концертної програми "Краще, найкраще та дуже найкраще", з якою співачка об'їздила всю Україну.

Автором пісні є лідер популярної в 90-х групи The Вйо Мирослав Кувалдін. Свій новий хіт Полякова несподівано для всіх присвятила українським політикам і навіть зробила номер за їх участю.

Фото: прес-служба Олі Полякової

"У рамках мого весняного туру "Краще, найкраще та дуже найкраще", який пройшов з аншлагом по всій Україні, ми представили новий номер і нову українськомовну пісню "Мама казала". Це іронічна пісня про, здавалося б, розчарування в коханні, але в ній можна знайти і метафору на адресу наших політиків. Там є такі слова - відома українська приказка: "Не для тебе мама квіточку ростила", вони спрямовані політикам, які кружляють нашу Україну, як дівчину, але не люблять її по-справжньому і не можуть зробити її щасливою, а хочуть тільки спокусити", - прокоментувала Полякова іронічну пісню.

В мотив приспіву синглу можна почути мелодію відомої італійської пісні Mama Maria.

До речі, сингл "Мама казала" став першою мультимовною піснею в репертуарі артистки і презентований у дні набуття чинності закону про квотування.

Нагадаємо, зухвала Полякова в латексних панчохах і з мокрими волоссям спокусила фанів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація