Онкохвора Догерті про свою хворобу: Я не думаю, що буду жити

Онкохвора Догерті про свою хворобу: Я не думаю, що буду жити

Онкохвора Догерті про свою хворобу: Я не думаю, що буду жити

Акторка налаштована песимістично.

Зірка серіалу "Всі жінки - відьми" Шеннен Догерті, яка вже протягом року бореться з раком молочної залози, не вірить у те, що житиме.

Про свій песимістичний настрій артистка розповіла в інтерв'ю порталу Entertainment Tonight. Догерті зізналася, що не дивиться у завтрашній день.

"Це складно. Я почала думати, що не виживу ... Поки живу тільки сьогоднішнім днем", - поділилася акторка.

Окрім того, зірка серіалу "Беверлі-Хіллз 90210" переймається через те, що через хворобу вже не зможе виглядати так, як раніше.

"Не знаю, чи буду коли-небудь знову схожою на себе. Хочу вірити, що, якщо буду боротися, зі мною буде все гаразд", - сказала Шеннен.

Також акторка поділилася, що зараз для неї найголовніше – родина. Їхній шлюб з Куртом Ісварінко, як вона каже, сильніший за хворобу.

"Це всього лише груди. Для мене набагато важливіше жити і старіти з моїм чоловіком. Я правильно харчуюся, займаюся спортом і намагаюся мислити позитивно. Я дуже вдячна моїй родині, друзям і лікарям за підтримку і, звичайно ж, своїм шанувальникам, які залишаються зі мною", - подякувала Догерті.

Нагадаємо, діагноз рак молочної залози Шеннен Догерті поставили у серпні минулого року. Тоді акторка дивилася у майбутнє оптимістично і вірила у своє одужання. Проте впродовж року зірка зневірилася. Декілька місяців тому Шеннен втратила розкішне волосся.

Повʼязані теми:

Наступна публікація