Onuka, соліст O. Torvald та Саша Кольцова перетворилися на готичних монстрів

Українські зірки знялися у колоритному фотосеті напередодні Геловіну.

Відомі музиканти взяли участь у страхітливому, але стильному фотопроекті художника по костюмах Лесі Патоки. Onuka, The Maneken, "Крихітка", Panivalkova, The Erised, O.Torvald, та K.A.T.Y.A. приміряли оригінальні образи від українського бренду.

Художниця по костюмах зізнається, що для неї колоритне свято є "безкраїм полем для експериментів".

"Це той рідкісний випадок, коли люди готові приміряти найнеймовірніші образи. Створюючи для #nagolovy цю колекцію під Хеллоуїн, ми максимум уваги приділили деталям: дротові птиці Хічкока, мексикансько-українські скелети в віночках, кажан з шовковими крилами", - ділиться Леся.

Своє ставлення до Дня всіх святих озвучили і зіркові учасники проекту.

Onuka поділилася найяскравішим спогадом про Геловін.

"У дитинстві мені дуже подобався Геловін. Я мріяла приміряти костюм скелета, але знайти його можна було тільки на сторінках журналів. Тому найяскравіший спогад про цей день пов'язаний приблизно з 1998-м роком, коли ми з подружкою купили гарбуз і носили її по Троєщині, насилу утримуючи в руках", - зазначає Ната Жижченко.

Фронтмен гурту O. Torvald, Женя Галич, наголосив, що його колектив, власне, був створений на це свято.

"Наша група була створена на Геловін – 31-го жовтня 1999-го року. Що стосується самого свята, мої найкращі вечірки ще попереду. Себе я уявляю в костюмі рожевого кролика - це було б чудово, а поруч - двох розмальованих подружок", - зізнається музикант.

Для Саші Кольцової, солістки гурту "Крихітка", День усіх святих, серед іншого є можливістю побачити альтер его знайомих людей.

"Геловін мені завжди подобався з двох причин: по-перше, можна побачити альтер его знайомих людей, часто їх темну сторону. По-друге, з дитинства обожнюю все, що зроблено з гарбузом. Це мій улюблений овоч", - зазначає зірка, додаючи, що наразі радіє різноманіттю костюмів та атрибутів для яскравої вечірки.

Загалом, фотосесія українських селебрітіс напередодні Геловіну вийшла загадковою та готичною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація