Осадча, Горбунов та Сумська першими побачили "Останній Москаль-2"

Допрем'єрний показ нового сезону "файної патріотичної комедії" відбувся у кінотеатрі "Оскар".

У кінотеатрі "Оскар" відбувся допрем'єрний показ нового сезону "файної патріотичної комедії" "Останній Москаль".

Прем'єрні серії першими побачили журналісти і актори, які виконали головні ролі у народно-улюбленому серіалі: Юрій Горбунов, зіграв одразу дві ролі у новому сезоні – дядька Івана  і московського бізнесмена Дмитра, Ігор Скрипко (москаль Валера), Ольга Сумська (виконала роль Ганни, дружини Дмитра і мами москаля Валери), Назар Задніпровський (Штефко), Іван Шаран (Дзюня), Володимир Ніколаєнко (Бодя), Катерина Осадча (виконала епізодичну роль працівниці РАГСУ).

Перед початком показу генеральний продюсер "1+1 Медіа" Олександр Ткаченко подякував усім присутнім, творчій групі серіалу і акторам, а потім надав слово Олені Васильєвій, головному продюсеру серіалів та фільмів "1+1" і Вікторії Лєзіній, головному продюсеру "1+1 Production".

"Завдяки серіалу "Останній Москаль" ми зрозуміли, що ми як українці вміємо сміятись над собою і це говорить про ментальне здоров'я нації. А це ключ до того, що ми сприймаємо проблеми і долаємо їх із посмішкою, легкістю і розумінням того, що попереду на нас чекає веселе, красиве і цікаве майбутнє", - зауважив Олександр Ткаченко, головний продюсер "1+1 Медіа".

"Рік тому ми відчули на собі тяжкий тягар – народну любов. І на виклик другого сезону команда відповіла, я вважаю, з гідністю, посиливши і загостривши жарти, які відповідають злобі дня, і тому, що відбувається у країні, яка змінюється", - коментує Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів "1+1".

"Я хочу подякувати усій команді, що працювала над створенням серіалу, нашому чудовому Колі Куцику за прекрасний сценарій, режисеру, акторам. Для нас початок зйомок і весь знімальний процес "Останнього москаля" - це дійсно свято", - поділилась враженнями Вікторія Лєзіна, головний продюсер "1+1 Production".

Нагадаємо, що за сюжетом серіалу у другому сезоні у рідне село повертається брат-близнюк Івана Петрука Дмитро, який не був у Великах Вуйках цілих двадцять років.

Нагадаємо, що сценарій серіалу написав Микола Куцик, режисер – Семен Горов. Перший сезон  став найпопулянішим продуктом останніх років на українському телебаченні.

Прем'єрну серію "Останнього москаля" глядачі побачать уже в понеділок, 18 квітня о 21.00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація