"Останній Москаль" cтав одним із найкращих форматів за версією авторитетного видання

"Останній Москаль" cтав одним із найкращих форматів за версією авторитетного видання

«Останній москаль» визнаний одним із кращих серіалів / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Серіал від 1+1 Production внесло до свого ТОПу C21 Media.

Опубліковано шорт-лист найкращих форматів 2016 за версією авторитетного журналу С21 Media. Український серіал "Останній Москаль", виробництва 1+1 Production, потрапив у ТОП у номінації "кращий серіал".

Сайт видання повідомляє, що чотири серіали, які потрапили у шорт-лист – британський Humans, ізраїльський False Flage, німецький The last cop та український "Останній Москаль", було відібрано із 20 претендентів.

"За цей рік серіал нашого каналу став не тільки сучасним українським феноменом, але і потрапив у фокус уваги міжнародної телевізійної спільноти. У номінації за версією видання С21 ми у прекрасній компанії дуже сильних художніх проектів, це велика честь і привід для радості для усієї команди", - коментує Олена Васильєва, головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу "1+1".

До складу журі премії входять найкращі професіонали світової телевізійної індустрії: програмні директори каналів, форматники і телевізійні продюсери.

"Дуже хочеться, щоб основна ідея формату – городянин із вкрай "цивілізованого" суспільства потрапляє в іншу реальність – занадто консервативну, традиціоналістку провінцію і те, як це трансформує життя усіх герої історії, працювало на інших територіях. І номінація С21 допоможе успішному формату та актуальній на сьогоднішній день ідеї змін у суспільстві", - коментує Вікторія Лєзіна, генеральний продюсер "1+1 Production".

Нагадаємо, що сценаристом комедії "Останній Москаль" став Микола Куцик, режисер -  Семен Горов. Перший сезон серіалу став кращим продуктом останніх років на українському телебаченні.

Уже цієї весни глядачі побачать прем'єру другого сезону проекту "Останній Москаль" у ефірі телеканалу "1+1".

Нагадаємо, Ольга Сумська знялась у серіалі "Останній москаль-2".

Повʼязані теми:

Наступна публікація