Озброєні невідомі змушують організаторів скасувати шоу LOBODА в Івано-Франківську

Активісти заблокували входи і виходи з будівлі концерт-холу

Близько 40 озброєних людей у камуфляжі оточили концерт-хол "Platinum" в Івано-Франківську і вимагають скасувати концерт Світлани Лободи.

Нагадаємо, що виступ артистки було заплановано на 20:00 12 травня, всі квитки на шоу LOBODА були розпродані заздалегідь і коштували від 300 до 1200 грн.

Тим не менш, за 40 хвилин до початку шоу, невідомі оточили будівлю концерт-холу. Попередніх вимог люди в камуфляжі не висували, тому до них вийшли продюсер співачки Нателла Крапівіна і організатори виступу – представники "Квартал Концерт", але ситуацію це не змінило.

Невідомі по периметру заблокували входи і виходи з будівлі, на прохання глядачів пустити їх на концерт не реагують, а самі не представляються і не стосуються жодної з відомих політичних або громадських організацій. За словами чоловіків у камуфляжі, вони просто бойкотують концерт Лободи. У деяких з них глядачі помітили зброю, імовірно - пневматична.

При цьому менеджментом співачки було запропоновано – віддати гонорар за концерт і виступати на безоплатній основі, натомість щоб глядачів пустили в зал і не перешкоджати подальшому проведенню шоу.

Як стало відомо, заборони на проведення культурно-масових заходів в Івано-Франківську в цей період оголошено не було, як і не надходило відповідних розпоряджень від мерії міста або обласної ради.

Зазначимо також, що раніше жодна з організацій чи політичних сил не висувала вимог скасувати даний концерт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація