П'ятий епізод "На ножах": Ольга Фреймут знайшла в дніпропетровському ресторані мишу

П'ятий епізод "На ножах": Ольга Фреймут знайшла в дніпропетровському ресторані мишу

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведуча проекту та Дмитро Борисов спробують допомогти "Махно Пабу".

Сьогодні о 22:00 на телеканалі "1+1" глядачі побачать п'ятий епізод нового реаліті-шоу "На ножах". Ведуча Ольга Фреймут та експерт-ресторатор Діма Борисов вирушать на допомогу "Махно Пабу" в Дніпропетровську.

Власники "Махно Пабу" - молода сімейна пара. Володимиру та Юлії немає і тридцяти років, і концепція закладу - їхня власна ідея. Вони назвали свій ресторан "територія безвладдя" - "Махно Паб". Але анархія панує не тільки в залі, а й на кухні: персонал не сприймає власників всерйоз, офіціанти бояться зайти на кухню, тому що шеф-кухарі встановили там свої правила роботи, чим провокують постійну зміну кадрів. Але найстрашніше, що Володимир і Юлія неодноразово стикалися з фактами крадіжок у своєму закладі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Як результат, відвідувачі, приходячи до "Махно Пабу", також поводяться нестримано, п'ють і часто влаштовують бійки. Свідком однієї з таких бійок стала знімальна група "На ножах". На кухні закладу панує антисанітарія - окрім бруду і протермінованих заморожених продуктів, ведуча Ольга Фреймут за одною з шаф знайшла мертву мишу!

"У вас глобальні проблеми з менеджментом, з ефективністю, з інструкціями і побудовою бізнес-моделі", - резюмував Дмитро Борисов.

Чи зможуть власники ресторану і його персонал прийняти зміни, які підготувала їм команда проекту "На ножах", дивіться в п'ятому епізоді проекту 17 травня о 22:00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, нещодавно Ольга Фреймут вдруге стала мамою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація