Падалко, Сенічкін та Барбір розповіли історії зі свого дитинства

Ведучі каналу "1+1" долучилися до проекту "Слова допомагають".

Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з рекламною агенцією AdPro започаткувало інформаційну кампанію з психосоціальної допомоги дітям, які пережили стресову ситуацію.

Кампанію "Слова допомагають" вже підтримали ведучі телеканалу "1+1" Марічка Падалко, Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч, Людмила Барбір та Марина Леончук, запропонувавши добрі слова підтримки з історій свого дитинства.

Цей проект допоможе всім небайдужим дорослим отримати фахові поради, як поводитись з дітьми, які зіткнулися зі стресовою ситуацією або пережили травматичну подію.

Адже за дослідженням ЮНІСЕФ, що було проведене у січні-лютому 2015 року, серед постраждалих дітей внаслідок конфлікту на Сході, 37% мають стресові реакції, наприклад, нав'язливі спогади, а 18% побоюються, що не зможуть впоратися зі своїм станом самостійно.

Спеціалісти-психологи зазначають, що діти, які пережили травматичні події, мають значні проблеми в спілкуванні. Накладаючись на інші реакції, це може стати причиною серйозних психосоціальних проблем.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація