Павло Зібров заспівав арію на "Голосі країни-6"

Народний артист України несподівано прийшов на відбірковий тур шоу.

Знімання етапу "сліпих прослуховувань" головного вокального шоу "Голос країни" почалися зовсім нещодавно. Українську аудиторію прагнуть підкорити вокалісти зі своїм музичних світоглядом, які вражають своїм талантом та голосом. Серед них є професійні співаки, продюсери та учасники іноземних вокальних проектів.

Так, учасник "Євробачення-2015" від Білорусі спеціально приїхав на український "Голос країни", бо вважає, що саме тут його талант здатні оцінити належним чином. Співак з Парижа, який вже спробував свої сили у російському та французькому форматі проекту, сподівається підкорити українську публіку. А вокалістка українського гурту Pur:Pur, з яким вона гастролює по всій країні та навіть за кордоном, давно мріяла виступили на головній вокальній сцені, щоб почути думку професіоналів музичної сфери.

Та жоден з зіркових тренерів "платинової четвірки", до якої увійшли Потап, Тіна Кароль, Іван Дорн та Святослав Вакарчук, не міг навіть уявити, що перед ними заспіває Народний артист України Павло Зібров.

Для виступу Павло обрав не власний хіт, а оперну композицію "Арія містера Х". Глядачі в залі одразу пізнали відомого співака та підтримали його бурхливими оплесками. 

Пізніше Павло зізнався журналістам, що хвилювався перед виступом:

"Звичайно, я хвилювався, тому що це велика відповідальність для кожного, хто виходить на сцену. Шоу дивляться мільйони, навіть за кордоном, де багато українців. Але це було задоволенням для мене".

Павло Зібров прийшов на "Голос країни", аби підтримати учасників. За лаштунками він розповів, що має свою команду вихованців Київського національного університету культури та мистецтв, де він викладає вже близько 15 років.

Як відреагували зіркові тренери проекту "Голос країни" на виступ Павла Зіброва, дивіться зовсім скоро на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, творці проекту "Голос країни-6" розсекретили шість нових фішок шоу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація