Переможець "Голосу країни" Копитін заспівав для бійців у зоні АТО

Артист приїхав на лінію фронту в селище Гранітне.

Переможець проекту "Голос країни 5" Антон Копитін, який показав, як облаштував подаровану Тіною Кароль квартиру, виступив у прифронтовому селищі Гранітне.

Артист дав концерт у місцевій школі, яка розташована в кілометрі від російських окупантів. Світлинами з виступу Антона на сторінці у Facebook поділився капелан Геннадій Мохненко

"Гранітне - дивовижне місце... Один кілометр від лінії фронту - але школа працює! Вчителі, незважаючи на війну на порозі будинку, продовжують служити дітлахам... Це якесь торжество життя посеред смерті і болю! Дякую Антону, його колезі з шоу-бізнесу Аскольду Квятковському, і капеланській команді, яка організувала його виступ. Люди на цьому концерті на час змогли забути про те, що йде війна. Це було неймовірно!" - розповів про концерт Копитіна Мохненко.

Зауважимо, що Антон Копитін родом з цих країв, дитинство пройшло зовсім поруч з нинішньою лінією фронту.

Нагадаємо, в 2015 році завдяки "Голосу країни" у Антона почалося нове життя. Змушений був покинути рідний будинок в Донецьку, він разом з двома дітьми і вагітною дружиною переїхав до Києва, зважився прийти на кастинг "Голосу країни", переміг у проекті, тут у нього народилася ще одна дитина, а його тренер Тіна Кароль подарувала квартиру в Києві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація