Переможниця "Голосу.Діти-3" Еліна Іващенко розповіла про плани на найближче майбутнє

Переможниця "Голосу.Діти-3" Еліна Іващенко розповіла про плани на найближче майбутнє

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дівчинка завітала в гості до студії "Сніданку з 1+1".

Сьогодні до ранкового ефіру "Сніданку з 1+1" завітала переможниця вокального проекту телеканалу "1+1" "Голос.Діти-3" - Еліна Іващенко.

Еліна не тільки поділилась першими емоціями після перемоги, а й принесла гостинці від бабусі для ведучих – пиріжки з яблуками та капустою.

"Я вірила в свою перемогу, але досі не розумію, що відбувається. Всі мене вітають, а бабуся з дідусем навіть обіцяли накрити святковий стіл. Сьогодні я встигла поспати лише 40 хвилин".

У прямому ефірі фіналу Еліну підтримала Софія Ротару у своєму відеозверненні:

"У нас дуже талановиті діти. Всі вони виступили на вищому рівні. Але від співу Еліни Іващенко я не можу стримати сліз. Люба Еліно, я вболіваю за тебе", - сказала Софія Михайлівна.

Еліна досі перебуває під враженням від теплих слів Софії Ротару:

"Було дуже приємно, коли побачила це відео", - прокоментувала дівчинка.

Також Еліна розповіла про свої плани на найближче майбутнє:

"Ця перемога для мене дуже важлива. Зараз я націлена на навчання, але спів в жодному разі не покидатиму".

Нагадаємо, що вчора, 4 грудня, у прямому ефірі телеканалу 1+1 відбувся грандіозній фінал дитячого вокального шоу "Голос. Діти-3". За перемогу боролися Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

До суперфіналу дійшли Іванна Решко з піснею "Hello" відомої на весь світ виконавиці Adele, Влад Фенічко з піснею "Старі фотографії" групи "Скрябін" та Еліна Іващенко з лемківською піснею "Під облачком".

Переможницею стала 14-річна Еліна Іващенко із команди Тіни Кароль яка отримала звання "Найкращого дитячого голосу України", пісню та кліп від телеканалу "1+1", тримісячну ротацію пісні від "Нашого радіо", а також тижневу подорож до Діснейленду від компанії "Нова будова", яку Еліні вручила Ольга Фреймут під час прямого ефіру.

Переможця визначили глядачі шляхом телефонного і SMS-голосування.

Переможниця шоу "Голос. Діти-3" Еліна Іващенко у студії "Сніданку"

Переможниця шоу "Голос. Діти-3" Еліна Іващенко у студії "Сніданку"

Повʼязані теми:

Наступна публікація