Переможниця "Голосу країни" Віталіна Мусієнко вперше побувала у своїй новій квартирі

Співачка вже обмірковує, як облаштує своє житло.

Здобувши перемогу на головному вокальному проекті "Голос країни-6", 19-річна вокалістка з селища Котельва Віталіна Мусієнко не тільки отримала від телеканалу "1+1" можливість записати пісню і зняти кліп, але і стала власницею квартири в Києві від спонсору проекту - компанії "НоваБудова".

Днями Віталіна вперше відкрила двері свого нового дому в столичному житловому комплексі. У квартирі ще потрібно зробити ремонт, і переможниця вже обмірковує, як облаштує своє житло:

"Буду малювати на стінах. Це обов'язково. Одна із стін буде розмальована мною".

На новосілля Віталіна вже запросила свою команду, але перш, ніж воно відбудеться, дівчина планує отримати освіту - зараз вокалістка навчається в Харкові на спеціальності "мікро- та наноелектроніка".

"Я неймовірно щаслива, що отримала таку можливість. Власне житло у Києві - нездійсненна мрія для багатьох українців. Але поки я не можу сказати точно, коли відбудеться мій переїзд до Києва. Всьому свій час", - каже переможниця" Голосу країни-6" Віталіна Мусієнко.

Нещодавно здійснилась інша мрія вокалістки – Віталіна заспівала дуетом зі Святославом Вакарчуком на стадіоні під час концерту гурту "Океан Ельзи" на НСК "Олімпійський". Тренер "Голосу країни" і його підопічна виконали знакову пісню "Небо над Дніпром", яку вони співали у суперфіналі проекту.

А телеканал "1+1" уже відкрив кастинги на наступні сезони вокальних проектів "Голос.Діти" і "Голос країни". Взяти участь можна, заповнивши анкету на сайті каналу. Відкриті кастинги відбудуться 25-26 червня за адресою: м Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНГ, 12 павільйон (ст.м. Виставковий центр). Реєстрація учасників з 10.00 до 18.00.

Нагадаємо, одне з тренерських крісел сьомого сезону "Голосу країни" займе переможниця "Євробачення 2016" Джамала.

Повʼязані теми:

Наступна публікація