Під час туру сходом України Оля Полякова звернеться до українських політиків

Артистка презентує нову композицію.

Суперблондинка Оля Полякова, яка часто "зривається" на директорі та близьких, вперше за два роки порадує виступом своїх шанувальників в Маріуполі, Краматорську та Сєвєродонецьку.

В найближчі дні великий весняний концертний тур Олі Полякової приїде і в східні міста країни. Незважаючи на нестабільну ситуацію в деяких регіонах Донбасу, Оля сміливо виступить для маріупольців.

"Це буде незвичайний концерт. Я довго там не виступала. Тому треба наздогнати і перегнати! Намагатимуся подарувати стільки вражень, настрою та енергії, щоб заповнити цей пробіл із лишком", — пообіцяла співачка.

В рамках туру, який незмінно проходить з аншлагами, також відбудеться прем'єра нової україномовної пісні під робочою назвою "Не для тебе мама квіточку ростила". У концертному номері на цю композицію Полякова в іронічно-жартівливій манері звертається до українських політиків.

Автором пісні традиційно виступив Мирослав Кувалдін. Раніше він написав для Олі скандально відому композицію "Асталависта, сепаратиста", в якій також за ігровим сюжетом ховається політичний підтекст.

З концертним туром Полякова побувала вже в 10 містах України. Цього тижня на  неї чекають у Сєвєродонецьку, Краматорську, Маріуполі та Харкові.

Нагадаємо, Оля Полякова показала результат спільної роботи з Людмилою Гурченко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація