Півфіналістка "Голосу країни-6" підкорила найвищу вершину України

Учасники поділилися цікавими фактами своєї біографії.

До грандіозного фіналу головного вокального проекту "Голос країни" залишилося зовсім недовго. Вже наступної неділі, 22 травня, на телеканалі "1+1", в півфіналі визначиться четвірка вокалістів, з яких телеглядачі виберуть найкращого - того, хто отримає горде звання "голосу країни" і головний приз - пісню, кліп та квартиру в Києві.

На другому прямому ефірі 22 травня, в півфіналі "Голосу країни", учасники повинні будуть витримати одразу два випробування - виступити сольно, а також виконати пісню в складі тріо разом зі своїм напарником по команді та зірковим тренером. Фіналістів визначать глядачі шляхом смс-голосування та телефонних дзвінків, але тренер команди також зможе оцінити виступи своїх підопічних, розділивши між ними 100% свого голосу, які вплинуть на загальний результат.

Для кожного півфіналіста "Голосу країни" музика - покликання, голос серця і душі, але будучи творчими, різнобічними і непересічними людьми, вони знаходять натхнення в найрізноманітніших речах і захоплення.

Півфіналісти "Голосу країни-6" поділилися цікавими фактами зі своєї біографії.

Цікаво, що підопічна Святослава Вакарчука, душевна і сонячна Іванка Червінська з Франківщини, яка мріє популяризувати українську народну пісню, захоплюється вишивкою. Крім різноманітних пейзажів вокалістка вишиває картини Пікассо і Далі.

Напарниця Іванки по команді, "українська Адель" і володарка сильного голосу та енергетики Віталіна Мусієнко, дуже любить гори. Під час одного з численних походів дівчина піднялася на найвищу вершину України - Говерлу.

Юна бандуристка з Полтави та підопічна Тіни Кароль Інна Іщенко, яка виконала українську народну пісню "Чорна рілля" у супроводі хору на першому прямому ефірі, малює портрети простим олівцем. За словами Інни, цей процес заспокоює її та допомагає відновити сили.

"Найулюбленіший мій малюнок - портрет маленької дівчинки, який я назвала "Софійка". Коли я лежала в лікарні, познайомилася з мамою, у якої хворіла дитинка. Мене дуже зворушила її історія та надихнула на цей портрет", - згадує Інна. 

Ще одна півфіналістка з команди Тіни Кароль - загадкова Агата Вільчик - теж любить малювати і мріє створити мультфільм. Крім того, вокалістка поділилася, що вчилася на психолога в Харківському університеті внутрішніх справ:

"Я рік була курсантом і ходила у формі. Дуже любила марширувати. У якийсь момент зрозуміла, що ніщо не може принести мені стільки емоцій, скільки участь в урочистому марші".

Цікаво, що темпераментна півфіналістка з команди Івана Дорна Юлія Юріна обожнює татуювання - у неї на тілі їх дев'ять. Крім того, вокалістка дуже любить французьких бульдогів, але свого домашнього улюбленця у дівчини поки що немає.

Мало хто знає, що музикант в четвертому поколінні, скромний і чарівний підопічний Дорна Влад Каращук, має чорний пояс з тхеквондо від майстра Джуна Рі. Юний співак обожнює круасани і віддає перевагу італійській кухні.

А ось півфіналіст з команди Потапа, завзятий ведучий заходів Павло Палійчук, вірить в удачу.

"Підтяжки, які були на мені на "сліпих прослуховуваннях", - щасливі. Як і вишиванка, яку мені вишила мама", - каже Павло.

Є серед півфіналістів "Голосу країни" і професійний футболіст. Ним виявився яскравий підопічний Потапа, рокер-син священика Назар Бецель. Також вокаліст зізнався, що його заповітна мрія - відвідати Японію.

Вже наступної неділі, 22 травня о 21.00 на телеканалі "1+1", відбудеться півфінал "Голосу країни-6", де в прямому ефірі кращі голоси шостого сезону і всієї країни на межі своїх вокальних можливостей боротимуться за заповітний квиток до фіналу проекту. Їхню долю визначать телеглядачі шляхом смс-голосування та телефонних дзвінків.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація