Подробиці номера Джамали для "Євробачення 2016": Величезне дерево, лазерний куб та червона підлога

Сьогодні українська конкурсантка вперше провела репетицію свого виступу.

Співачка Джамала, яка цьогоріч представлятиме Україну на конкурсі "Євробачення 2016", сьогодні вперше провела репетицію свого номера.

Яким буде виступ співачки, трималося у секреті до останнього. Як розповіли глядачі, яким пощастило бути присутніми під час репетиції, номер Джамали буде вражаючим.

"Починає Джамала виходячи на камеру з лазерного куба, сцена розквітає під нею, пульсує червоними лініями, на задниках виростає дерево, а після підлога стає червоною. Від кульмінації на тлі дерева, яке виросло на заднику, бігають мурашки і прес-центр аплодує по завершенню репетиції", - поділилися глядачі на офіційній сторінці "Євробачення" у соцмережі "В Контакте".

До слова, не лише номер, а й образ Джамали лишався загадкою до останнього. В інтерв'ю сайту ТСН.ua Джамала розповідала, що бачить себе у світлих кольорах. Проте остаточно визначитись із вбранням артистка планувала під час генеральної репетиції.

Сьогодні ж Джа вийшла на сцену у ефектній чорній сукні зі шкіри. Дехто із шанувальників зірки порівняв її образ із вбранням акторів з культового серіалу "Гра престолів". Однак, що саме такою побачить Європа Джамалу у другому півфіналі "Євробачення" 12 травня, поки стверджувати зарано.

Нагадаємо, німецькі експерти прогнозують Джамалі місце у першій десятці "Євробачення-2016". Пісня зірки також перемогла у European song opening 2016.

Повʼязані теми:

Наступна публікація