Полякова про скандал навколо "Кварталу 95": державу "дрючити" треба

Полякова про скандал навколо "Кварталу 95": державу "дрючити" треба

Фото: прес-служба Олі Полякової

Супербілявка не лишилася осторонь ситуації.

Українська співачка Оля Полякова не стала мовчати і висловила свою думку щодо скандалу, який днями розгорівся навколо виступу студії "Квартал 95" у Юрмалі.

На своїй сторінці у Facebook Полякова, яка була однією із запрошених зірок на фестивалі Made in Ukraina, організований "квартальцями" у Латвії, стала на захист команди.

Оля наголосила, що державу треба "дрючити", і лише "Квартал", запевняє Полякова, вже "більше 10 років всім цим "рептилоїдам" правду матку рубає".

"Я дуже засмучена тим, що шановані люди, політологи, журналісти, активісти взяли участь в цій істериці... Але гірше не це, а те, що люди як і раніше ототожнюють себе з владою і державою! Її, державу, дрючити треба, віджимати у неї права, свободи і привілеї! Щодня дрючити! У ЖЕКах, в судах, в міліції, в школах і на дорогах! Хто як вміє! Весь західний світ тримає владу в жорсткому пресингу!" - зауважила Полякова у своєму Facebook.

Зірка додала:

"Ніхто з нас з вами на політику країни не впливає, кредити не просить, з казни не краде... Нам, звичайно, теж хочеться, але "черга" розписана на роки вперед, там уже все "зайнято!". І тільки "Квартал" вже більше 10 років всім цим "рептилоїдам" правду матку рубає. Іноді навіть виходить смішно", - прокоментувала Оля.

Нагадаємо, що днями навколо виступу студії "Квартал 95" у Юрмалі розгорівся скандал. У Мережі почали активно обговорювати сцену, де Володимир Зеленський в образі Порошенка розповідав про нові "засади" української економіки. Зокрема, обурені глядачі вважають, що "Квартал 95" виставив Україну "жебраком", який "випрошує економічні надлишки сусідніх країн".

Повʼязані теми:

Наступна публікація