Полякова у корсеті показала довгі ноги і пишні груди на концерті в Києві

Супербілявка літала над сценою без страховки і розкидала гроші.

Українська співачка Оля Полякова відіграла в Києві свій концерт у рамках туру "Шлепали Шлепки", з яким об'їздила 28 міст України.

На сцені Stereo Plaza артистка влаштувала музично-театральну виставу, в якій були задіяні три величезних розсувних екрани, піротехнічне, димове і світлове шоу.

Зі сцени прозвучали як вже відомі хіти "Шлепки", "Люли", "Любовь-Морковь", "Первое лето без Него", так і пісні з майбутньої платівки: "Кап-кап", шоу-номер "Аллилуйя", "Плавки".

Шоу-програма Полякової була насичена великою кількістю вокальних і танцювальних постановок, розмістивши на сцені одночасно до 20 осіб балету і музикантів.

Постановником шоу виступив Олег Жежель, відомий за своєю роботою з епатажними Kazaky.

Він створив більшу частину номерів всього за місяць, а деякі постановки готувалися в екстремальних умовах просто в день концерту. Генеральна репетиція тривала більше 12 годин, з яких 6 годин Оля провела на сцені у хворобливому стані: останні 2 місяці співачка переносить бронхіт на ногах завдяки щоденній терапії антибіотиків.

Над постановкою технічної і художньої частини концерту працювало 45 осіб. Так, під час виконання хіта "Люли" Поляковій вдалося відтворити на сцені казку, екранізовану в кліпі на однойменну композицію.

Оля літала над сценою на висоті більше чотирьох метрів, сидячи на гілці без підстраховки, оскільки через нестачу часу на ній не встигли закріпити страхувальні троси.

А виконуючи композицію "Асталависта, сепаратиста", Супербілявка запустила в зал 40-метровий надувний золотий батон, в жартівливій формі висміюючи політиків. Під пісню "90-60-90" Полякова разом з балетом розтягнулася в шпагаті.

Кульмінацією шоу стала поява артистки верхи на кришталевому коні в натуральну величину вартістю понад 5000 $.

За 2,5 години київського концерту, який відвідали понад 4000 глядачів, пролунало 25 пісень, серед яких ремейк на україномовну композицію Кузьми Скрябіна "Хлопці-олігархи".

Під час її виконання Полякова викинула в зал 100 тисяч доларів з власним портретом.

Нагадаємо, Оля Полякова "нашльопала" в турі на автомобіль класу "люкс". Артистка вже їздить на своєму новому "зірковозі" містами України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація