Порошенко назвав "перемогою над злом" тріумф Джамали на "Євробаченні 2016"

Порошенко назвав "перемогою над злом" тріумф Джамали на "Євробаченні 2016"

Фото: Getty Images

Голова держави відвідав концерт-реквієм пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Президент України Петро Порошенко, який присвоїв Джамалі звання народної артистки, впевнений, що її перемога має надзвичайно важливе значення.

Під час концерту-реквієму пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу в Національній опері України голова держави заявив, що виступ зірки на музичній першості та "її виконання змусило європейців почути і ще раз визнати: Крим – це Україна, а Україна - це Європа!".

Голова держави назвав тріумф Джамали перемогою над злом.

"Успіх на "Євробаченні" – перемога над брехнею, злом, насильством. Переконаний, що саме так вона сприймається усім світом", - додав політик.

У своєму емоційному виступі президент наголосив, що Крим є Україною.

Порошенко назвав "перемогою над злом" успіх Джамали на "Євробаченні" / Фото: twitter.com/poroshenko

"72 роки тому кримські татари лишилися у свої біді з безжальним тираном наодинці. Сьогодні разом з вами, разом з нами усіма - мільйони друзів. Українці та весь світ не повинні допустити, аби трагедія кримськотатарського народу повторилася знову. Крим був, є і залишиться невід'ємною частиною України, а країну-злодія буде примушено повернути вкрадене! Я впевнений, що ми обов'язково повернемо під український суверенітет і Крим, і окуповані райони Донбасу! Дякую всім кримчанам, які в складних умовах не переривають свого зв'язку зі своєю справжньою Вітчизною – Україною! Війна буде завершена тільки тоді, коли нога останнього окупанта покине священну українську землю на Донбасі та в Криму!" - запевнив Порошенко.

Нагадаємо, одразу ж після перемоги Джамали на "Євробаченні" президент привітав її з успіхом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація