Потап і Дорн "побилися" за учасницю "Голосу країни"

Минулої неділі "платинова четвірка" тренерів продовжила формувати свої команди.

Під час другого випуску "Голосу країни-6" Потап вирвався вперед за кількістю відібраних вокалістів, залишивши позаду лідера першого випуску Івана Дорна.

Він "відвоював" чотирьох сильних учасників у своїх колег по тренерському кріслу, серед яких і донька голлівудського актора Анастасія Прудиус. Дівчина вже втретє намагається підкорити тренерів проекту своїм голосом, і, нарешті, її мрія здійснилася.

 У цьому році вона змогла розвернути відразу чотири червоні крісла авторським аранжуванням та власним прочитанням відомого хіта Take me to church.

У спробах переконати Анастасію піти в свою команду, найбільша конкуренція створилася між Потапом та Іваном Дорном. Тренери навіть затіяли жартівливу бійку.

"Я хотів запропонувати тобі протестувати проти форматів, come on!", - вигукнув Іван Дорн, намагаючись заманити дівчину до своєї команди "стицамена".

Але Анастасія обрала своїм наставником Потапа.

Цікаво, що рішення взяти участь в "Голосі країни" Анастасії підказала Тіна Кароль, яку дівчина одного разу зустріла в потязі.

Інший яскравий учасник другого випуску Вілен Кільченко зміг розвернути чотири тренерські крісла проникливим виконанням пісні Тіни Кароль "Закрили твої очі", яким вперше в історії проекту зміг змусити співачку повернутися на свою композицію.

Соліст рівненської філармонії Микола Бобрик потрапив до команди Святослава Вакарчука після чуттєвого виконання пісні Luna tu.

А кримський татарин Ескандер Іслямов, який після анексії Криму переїхав до Львова і в 34 роки почав нове життя, вразив Святослава Вакарчука виконанням пісні Alex Clare "Too close".

"Я Вас нікому не віддам. - сказав Святослав Вакарчук. - Як я радий, що Ви в мене в команді. Ви людина, яка співає душею".

До речі, Святослав з радістю прийняв пропозицію Ескандера заспівати разом на проекті кримськотатарську пісню.

У команді Тіни Кароль найменша кількість учасників, проте, співачка першою сформувала пару для боїв. Свою вибірковість Тіна пояснила так:

"Вже маючи перемогу в "Голосі країни", я відповідально ставлюся до голосів, які обираю".

Нові виступи талановитих вокалістів нашої країни та із-за кордону на головній вокальної сцені телеглядачі побачать на телеканалі "1+1" уже наступної неділі, 13 березня в 21.00.

Нагадаємо, на "Голосі країни" пролунав зірковий квартет у складі Потапа, Кароль, Вакарчука та Дорна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація