"Потап і Настя" відвідали онкохворих дітей в Мукачевому

Артисти подарували Мукачівській дитячій обласній лікарні нову систему для обігріву води.

Під час концертного туру містами Західної України дует "Потап і Настя", який в Рівному зустріли з короваєм і у вишиванках, відвідав Мукачівську обласну дитячу лікарню.

Артисти вирішили зробити сюрприз дітям, які проходять лікування в онкологічному відділенні, а також подарували відділенню нову систему обігріву. Про це солістка групи Настя Каменських розповіла у своєму Instagram.

"Ми з Потапом заїхали в Мукачеве до онкохворих діток. Серце стискається від болю і абсолютно не можеш підібрати слова, коли дивишся в дитячі очі, які з усіх сил борються з хворобою. Це дуже мужні діти! І дякую Мукачівському дитячому центру для онкохворих, що в такі часи знаходять сили і можливості допомагати! Ми, своєю чергою, теж не залишилися осторонь і подарували центру нову систему для обігріву води", - написала Настя на сторінці в фотоблозі.

Подарунок виявився дуже потрібним, оскільки останнє оновлення подібного обладнання відбувалося у лікарні більше трьох років тому.

Нагадаємо, на нещодавній прес-конференції "Потап і Настя" розповіли, що п'ять разів відмовилися від представлення Росії на "Євробаченні". Дуету пропонували також звання "заслужених артистів РФ".

Повʼязані теми:

Наступна публікація