Потап: Ми п'ять разів відмовлялися від представлення Росії на "Євробаченні"

Потап: Ми п'ять разів відмовлялися від представлення Росії на "Євробаченні"

Фото: ТСН.ua

Дуету пропонували також звання  "заслужених артистів РФ".

Український гурт "Потап і Настя", який пояснив скасування концерту в Луцьку, вразив зізнанням про відмову від можливості поїхати на "Євробачення" від Росії.

Під час прес-конференції, на якій був присутній сайт ТСН.ua, дует повідомив, що їм неодноразово пропонували представити цю країну на престижному музичному конкурсі.

"Нам п'ять разів пропонували виступати від Росії на "Євробаченні", п'ять разів пропонували звання заслужених артистів РФ. Ми відмовилися, щоб потім наш концерт в Луцьку заборонили? Ми в Чикаго збираємо по три тисячі в залі, а якийсь активіст нашого жарту не зрозумів і намагається зірвати виступ, на який давним-давно розкупили квитки? Нехай мені зателефонує і ми нормально поговоримо. Тільки без цих козирних фраз, мовляв, в Україні зараз війна. Якщо ми з Настею не внесені в список заборонених артистів, чому нам забороняють виступати?" - поцікавився музикант та тренер "Голосу країни-6".

"Потап і Настя" прокоментували відміну концерту в Луцьку / Фото: ТСН.ua

Також Потап звернув увагу преси на те, що останні півтора року дует "не був на території тієї країни, в якій нас постійно прописують".

Нагадаємо, Потап прокоментував відеофрагмент зі зверненням до росіян, який нещодавно спричинив шквал критики в Мережі.

Потап і Настя скасували свій концерт у Луцьку через погрози місцевих активістів

Потап і Настя скасували свій концерт у Луцьку через погрози місцевих активістів

Повʼязані теми:

Наступна публікація