Потап розповів, як Каменських та Дорофєєва поставилися до нової артистки у продюсерському центрі

Потап розповів, як Каменських та Дорофєєва поставилися до нової артистки у продюсерському центрі

Фото: ТСН.ua

Творча команда працює над новим кліпом Мішель Андраде та гурту Mozgi.

Під час знімань дебютного кліпу для юної співачки із болівійським корінням, Мішель Андраде, на спільну пісню Amor із гуртом Mozgi Потап поділився із журналістами своїми враженнями від підопічної.

Продюсер та тренер проекту "Голос.Діти-3" неймовірно радіє такому поповненню у складі MOZGI Entertainment. Крім того, він розсекретив у розмові із журналістами, якою була реакція Насті Каменських та Наді Дорофєєвої на появу яскравої артистки.

Потап / Фото: ТСН.ua

"Спочатку ревнували Надя та Настя, це – дівчата. Але ревнували вони до того моменту, поки не познайомились з Мішель. Справа в тому, що коли ти знайомишся з Мішель, у тебе світ поділяється до знайомства із нею та після нього. Вона – чарівна дівчинка, яка змусила думати про сокровенні речі та вірити у моменти, пов'язані зі справжнім коханням", - зазначає він.

Mozgi / Фото: instagram.com/realpotap

При цьому, за словами Потапа, завжди прискіплива та вимоглива до усього нового Ірина Горова одразу побачила у Мішель великий потенціал.

Mozgi / Фото: instagram.com/radoutsk

Своєю чергою, юна артистка розповіла сайту ТСН.ua, що із Настею Каменських та Надею Дорофєєвою вона спрацювалася. Більше того, зіркові колеги допомагають їй у роботі.

Мішель Андраде / Фото: ТСН.ua

"Настя допомагає мені під час запису пісень. Іноді мені складно зрозуміти, яку емоцію потрібно видавати, оскільки сцена дуже відрізняється від студії", - зазначає співачка.

Нагадаємо, під час знімань кліпу Мішель Андраде продемонструвала пластичні танці та ідеальну фігуру.

Повʼязані теми:

Наступна публікація